Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Danika

Malamama, alebo JanaC dr. Kováč pracuje v tej poliklinike čo je na tej mapke napísaná? Potom je tam nejaký monoblok 1, monoblok 2... Ďakujem

Danika

Malamama, alebo JanaC dr. Kováč pracuje v tej poliklinike čo je na tej mapke napísaná? Potom je tam nejaký monoblok 1, monoblok 2... Ďakujem

Jana C

CHANTAL333
viem, že sú to stresy, ale určite to zvládneš!! Držím päste. Potom daj vedieť :)
Po opke budeš 2 týždne doma, tak budeš oddychovať až-až. Pekne si to vybav u obvoďáčky, resp. internistky :))

chantal333

jana c
ide len o to ze sa mi nechce chodit po vysetreniach, chcem si oddychnut p=o statniciach , ale ked ide len o take banalne veci plus rtg a ekg ak radsej pojdem k obvodnej a za jeden den to mam hotovo, skusim zajtra brnknut dr, dakujem ti cicuska a drzkaj mi apalceky, zajtra mam statnice....a m pokakna:-(....

malamama

slnko26:

je to:fakultna nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta,Nam.L.Svobodu
t.c. 048/4132905 ORL-klinika=2poschodie mapa nemocnice je www.fnspfdr.sk

malamama

ruso:

termin som chcela na 13 jula,nedalo sa a bolo mi ponuknute potom na jun.,ale zobrala som august.
podla mna na jul neplanuju operacie.-vobec

S1M

AMBITIOINS

Radsej si daj porobit vsetko co tam mas na tom papieri, hlavne EKG, moc, krv lebo nikdy nevies ;) Ja pojdem na na vsetko co sa bude dat aj ked mam len 21 :)

RUSO

Ma dovolenku a ponukal mi operaciu 23.6 ale kedze musim mat vysadenu antikoncepciu min 6 tyzdnov tak som si to dala hned po jeho dovolenke na 3.8.