Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Malamama, alebo JanaC dr. Kováč pracuje v tej poliklinike čo je na tej mapke napísaná? Potom je tam nejaký monoblok 1, monoblok 2... Ďakujem
Malamama, alebo JanaC dr. Kováč pracuje v tej poliklinike čo je na tej mapke napísaná? Potom je tam nejaký monoblok 1, monoblok 2... Ďakujem
CHANTAL333
viem, že sú to stresy, ale určite to zvládneš!! Držím päste. Potom daj vedieť :)
Po opke budeš 2 týždne doma, tak budeš oddychovať až-až. Pekne si to vybav u obvoďáčky, resp. internistky :))
Ak bi som mal operáciu na zaciatku augusta mohlo bi sa mi to zahojit do zaciatku sk.roku?
All
slnko 26
ok ale ja idem uz teraz 15teho v pondelok, tak mi nenapis ze to je zly den:-)
jana c
ide len o to ze sa mi nechce chodit po vysetreniach, chcem si oddychnut p=o statniciach , ale ked ide len o take banalne veci plus rtg a ekg ak radsej pojdem k obvodnej a za jeden den to mam hotovo, skusim zajtra brnknut dr, dakujem ti cicuska a drzkaj mi apalceky, zajtra mam statnice....a m pokakna:-(....
slnko26:
je to:fakultna nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta,Nam.L.Svobodu
t.c. 048/4132905 ORL-klinika=2poschodie mapa nemocnice je www.fnspfdr.sk
AMBITIOINS
Radsej si daj porobit vsetko co tam mas na tom papieri, hlavne EKG, moc, krv lebo nikdy nevies ;) Ja pojdem na na vsetko co sa bude dat aj ked mam len 21 :)
RUSO
Ma dovolenku a ponukal mi operaciu 23.6 ale kedze musim mat vysadenu antikoncepciu min 6 tyzdnov tak som si to dala hned po jeho dovolenke na 3.8.