Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Ambitioins

No uz som to nejako snou poriesil vraj budem mat vsetko tak som zvedavy no.....a ty si ako spokojna po operacii co ti robil DR.Kovac??? ...lebo viem ze predtim si mala dve opky ale u ineho a moc si nebola spokojna

Jana C

AMBITIOINS
to, čo si mal v tých papieroch sa všetko robí z krvi a moču. Je to biochemický rozbor, pečeňové testy, krvný obraz a takéto veci, čo štandardne robia všade. Odsleduj si vo výsledkoch, či tam máš všetky skratky, čo sú na papieri od Dr. Kováča. Mal si ísť internistovi, tí sú na to zvyknutí a robia všetky predoperačné

Ambitioins

S1M: Krv,moc EKG mam ale tam bolo toho viac takze nekcem riskovat ze si daco nespravim a on ma nezobere koli tomu ze moja doktorka bola neschopna ma poslat tam a tam...

JanaC: No mam este detsku doktorku takze premyslam o prestupe hlavne po tomto este uvidim ako to dopadne.......

Jana C

DANIKA
keď vojdeš do polikliniky, do hlavného vestibulu, na pravo bude vchod a nad ním nápis ORL Klinika. Vyjdeš na 2.poschodie a pôjdeš vpravo. Na sklených dverách je veľký nápis, nemôžeš to prehliadnuť :)

malamama

Danika:
neboj sa najdes to rychlo.to len na tej mape to vyzera tak zlozito.
hore je zastavka a schody,ktore idu dole/pojdes dole/oproti je fotanka,ty pojdes do prava chodi tam aj vela ludi.najdes to.na boku budovy je napis poliklinika.