Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahojte,
uz som od vas pytala kontakt na Dr. Kovaca, ale prosim vas mozete mi poslat ten kontakt a adresu este raz?Dakujem
Chantal333,
ja to neviem vypocitat, prave si to idem zistit, aky den je spravny, ked sa dozviem napisem
Mrkvus,
dik za ten datum,teraz som busy, netravim vela casu na Pc, tak ti to poslem, prajem pekny den.
malamama
A do polovice jula si si nemohla nejaky termin dat?Pred dovolenkou?
ahojte baby chcem sa vas spytat ci niektoru z vas operovali aj mladsiu ako 18 rocnu.dakujem za vsetky odpovede
AMBITIOINS
to je jedno koľko máš rokov!! Bez interného predoperačného ťa nikde neuspia. Robí sa to aj deťom. A neverím, že v celom LM nie je ani jeden internista... Chodíš ešte pediatričke? Bolo by na čase ju vymeniť za lekára pre dospelých
MRKVUS
veru nie, opuch stále rovnaký :((
No mne dokonca obvodna povedala ze tu ani neni interne oddelenie co neverim tomu som z LM...a prave som jej vravel ze je velmi dolezite spravit vsetky testy co su na tom papieri tak nechapem o co jej ide a mam 19,mozno mi to preto netreba ze som mlady ale aj tak nechapem no pojdem za nou v pondelok......
jana c
ako žiješ? už je lepšie s opuchom?
CHANTAL333
rontgen sa robí štandardne. 100 eur??? Čo si pipi?! Choď normálne obvoďáčke. Výsledky budeš mať max. do 3 dní a je to neporovnateľne lacnejšie :)))
jana c
cica aj rontgen pluc ti robili?mas nesjake probelmy alebo to je standard?ja som objednana na sukromne predoperacne-stoji to 100eur, aleak by mi mala stacit krv, moc, ekg tak pojdem k obvodnej, este t mozem buduci tyzden stihnut:-)