Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

slnko26

Ahojte,
uz som od vas pytala kontakt na Dr. Kovaca, ale prosim vas mozete mi poslat ten kontakt a adresu este raz?Dakujem

martina500

ahojte baby chcem sa vas spytat ci niektoru z vas operovali aj mladsiu ako 18 rocnu.dakujem za vsetky odpovede

Jana C

AMBITIOINS
to je jedno koľko máš rokov!! Bez interného predoperačného ťa nikde neuspia. Robí sa to aj deťom. A neverím, že v celom LM nie je ani jeden internista... Chodíš ešte pediatričke? Bolo by na čase ju vymeniť za lekára pre dospelých

MRKVUS
veru nie, opuch stále rovnaký :((

Ambitioins

No mne dokonca obvodna povedala ze tu ani neni interne oddelenie co neverim tomu som z LM...a prave som jej vravel ze je velmi dolezite spravit vsetky testy co su na tom papieri tak nechapem o co jej ide a mam 19,mozno mi to preto netreba ze som mlady ale aj tak nechapem no pojdem za nou v pondelok......

Jana C

CHANTAL333
rontgen sa robí štandardne. 100 eur??? Čo si pipi?! Choď normálne obvoďáčke. Výsledky budeš mať max. do 3 dní a je to neporovnateľne lacnejšie :)))

chantal333

jana c
cica aj rontgen pluc ti robili?mas nesjake probelmy alebo to je standard?ja som objednana na sukromne predoperacne-stoji to 100eur, aleak by mi mala stacit krv, moc, ekg tak pojdem k obvodnej, este t mozem buduci tyzden stihnut:-)