Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

chantal333

jana c
ahoj milacku, idem este nieco zjest, potom si dam dithiaden, ten si cchem dat aj rano po injekcii a ide sa, idem o druhej, drz mi palceky
preo si myslis ze sa nemozem slnit potom?ked budem uz odpuchnuta po mesiaci po opke, hm?a mam si brat do nemocnice aj slamku k vode, ci zvladnem pit aj bez? ako dlho po narkoze nemozem pit ?a este jedna otazocka, rano o osmej mi pichaju injekciu na zriedenie krvi, dostala si ju aj ty?
aaaa este nieco:-)nechty na nohach musim odlakovat??a gelove nechty dolu?
dakujem dakujem za odpovede a za celu podporu vas vsetkych, bez vas by som sa neodvazila a dufam , verim ze to bude uz len a len lepsie od utorka kazdym dnom:-)

liza8

Monita

ahoj, prosim Ta, neposlala by si mi fotky tvojho nosteka?:)...aj ja by som chcela ist na buduci rok ku dr. Kovacovi, tak zbieram trosku informacie:)...Mrkvuska, co tu tiez prispieva, mi uz poslala a mala to uzasne, velmi pekne. Chcela by som teda vidiet este dalsie vysledky, aby som si mohla trosku urobit obraz..he:)...prosim prosim

moj mail: 18mirka@gmail.com
:) kujeem

Jana C

MONITAAA
lebo dokola sa pýtať to isté o niečom svedčí.... Len som to nechcela napísať prvá, lebo dosť prudko reagujem, tak si to napísala miesto mňa :))) Na 1. aj 2.opku som šla s vedomosťami z netu, o tomto fóre som ani nechyrovala a vedela som všetko, poprípade som sa spýtala Dr., veď od toho sú, aby ti vysvetlili, keď niečo nevieš.
Ja stále rozmýšľam nad tými perami, ale bojím sa, že budem vyzerať ako kačica alebo ich budem mať zjazvené. Ak nezabudnem, spýtam sa dokyho. Tebe to kto robil?

Monitaaa

ruso
pokial ides na operaciu a si inteligentny človek, taketo veci by si uz davno mal vediet a neverim tomu ze by ta lekar na konzultacii nepoučil o pooperacnych stavoch pripadnych komplikaciach a podobne, pokial nie tak by som k takemu lekarovi určite nesla. a mas pravdu vyznam sa.

jana c
no pery sa maju super, su ako nove, ale o niečo krajsie :D uz sa mozem smiat na plne usta, takže sa vytesujem. a vyzeraju v pohode celkom prirodzene, sak si videla. mala som ist tento tyzden nakontrolu ale nejak som "zabudla" takze idem niekedy cez tyzden musim tam zajtra cinknut. no a k tomu mladikovi, len to ze keby to BI bol jeho jediny problem tak by mal stastie :D ale aj podla jeho otazok sudit ze asi tam nie je vsetko ako ma byt....

Jana C

MONITAAA
cicka, súhlasím s tebou! Aj keď je mládež čím ďalej hlúpejšia (potvrdili mi to viacerí pedagógovia), to jeho bI ma vždy dojíma.... Okrem toho, nie je problém zavolať na kliniku a overiť si, či skutočne majú na ten dátum 18 ročného chlapca... Inak pery čo? Poslúchajú?

ruso

Jana C
Dikes a prosím ťa nevieš koľko razy sa budem musieť ešte vracať do nemocnice po zákroku? Viem o zložení fixácie.Ešte sa niečo nasádza po nej?Alebo ďalej uz len na kontrolu?

Monitaaa

ruso nechcem sa ta dotknut ak sa mylim ale z tvojich prispevkov sudim ze si bud nejake dieta ktore sa nudi a nevie čo chce, alebo pubertiak ktory si tu robi z ludi srandu

Jana C

RUSO
určite nie. Jednak preto, že týždeň budeš mať dlahu a tiež preto, že minimálne 2 týždne žiadna fyzická aktivita