Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
jani z toho si nič nerob, na mne si zmenu nosa nevsimol ani jeden človek, naozaj ani najblizsi kamarati a pritom si videla ze ta zmena je tam obrovska, lenze ten nos sa robil na dva krat po operacii bol moc spuchnuty a jak postupne odpuchal kazdy si na neho zvykal postupne a zmenu vobec nezaregistrovali. čo je pre mna dost nepochopitelne kedze moj nos bol na mojom "ksichte" dominantny, čakala som aspon nejaku otazku ze sa zmenil a tak, akurat mi par ludi povedalo ze som po dietati opeknela :D
CHANTAL333
neobsahuje Coldrex paracetamol? Lebo to sa pred opkou nesmie....
MONITAAA
ja som zase čítala, že posun by sa nemal robiť, ak ti je pri úsmeve vidno ďasná. A mne trochu sú :(( Už nebudem radšej so sebou nič robiť, lebo aj tak mi všetci hovoria, že nevidia žiadnu zmenu a to ma dosť mrzí....
jana c
dala som dole aj gelove nechtiky,
teraz pijem coldrex lebo som trochu posmrkavala cez den a uz to chcem mat za sebou, dithiaden je na spanie a ukludnenie, dr mi povolila zobrat na noc a rano idem len na injekciu na zriedenie krvi a potom este si idem vybavit nejake veci a az o jednej mam byt na klinike , podpisat revers a idem:-)
budem mysliet na teba tu hodinku ako si to ty hrdinsky zvladla, ked budem mat zajacie umysly:-)
ruso
moje ICQ číslo je : 210 030 071
ruso
moje ICQ číslo je : 210 030 071
jana c
ja som o tom tiez nasla len velmi malo info na nete. na vypln som nesla lebo som si dala urobit rozne vyretusovat - zvačsit pery na fotke a mne proste take nepristanu kazdy mi to vravi, tak som chcela len tu hornu mat vytiahnutu, teraz to aj pri usmeve krajsie vyzera lebo predtym ked som sa tak zubato zasmiala tak hornu som nemala ziadnu a dost divne to vyzeralo. myslim ze ked nie je ziadna horna pera len taka čiarka aj sa odporuča najprv ju chirurgicky zvacsit, to som sa aspon dočitala na americkych strankach, tak boli aj fotky a vacsinou mala kazda zena V-Y a nasledne vyplnene zvačsa tukom
MONITAAA
ja si tiež myslím, že je to nejaké decko, alebo pako čo sa nudí a nemá s kým komunikovať, tak píše na fórum. Nehaj tak, všelijakí sme :)))
Ja sa bojím dať si rezať pery, spýtam sa svojho plastika, keď tam najbližšie pôjdem, čo si on o tom myslí. Nejako sa o tom na fórach nepíše, len o výplniach, tak neviem... Zjazvená som až-až :D
CHANTAL333
čo je to dithiaden a dovolil ti to Dr. užívať pred opkou? Ja by som si tvár určite neopalovala, ani toto leto nemienim. Slamku by ti mali dať v nemocnici. Bez nej sa ťažko pije, lebo sa ti namáča gáza, čo zachytáva krv :) 2 hod. po prebratí nemôžeš piť. Volačo mi pichli, predtým než ma brali na sálu :) Všetky nechty musíš mať odlakované a ak nosíš čočky, vyber si ich. S gelovými ti neviem poradiť, nemám ich :)) O 8 tam už musíš byť a robiť ťa budú až o 14tej? Ráno NIČ nepi ani nejedz. Ani jeden hlt vody, kapišto?! :-P Budem na teba myslieť
jana c
jani ja neverim ze on to mysli vazne on musi robit srandu a snazi sa niekoho vytočit lebo take stupid otazky, no neviem. a s tymi perami ako kačica určite nebudes vyzerat lebo chirurgicke zvačsenie to je len minimalne jeden dva mm. to zjazvenie neviem mne to nevidiet. aj zvnutra jazykom to citim naozaj len uplne minimalne.
liza8
ja som nebola u kovača, ale v košiciach