Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
liza8
mas mail
MONITAAA
aha, a neposlala by si mi aj tak fotky?:)
CHANTAL333
viaceré baby tu písali, že ich kvôli herpesu neodperovali, tak sa na Dr. nehnevaj.... Ale tiež by som sa zamyslela nad tým, že je to znamenie.... Ale zas sa hovorí, že do tretice všetko dobré :D
jana c
ahoj moja
rano som bola na injekcii u sestricky na kliniky, pozrela na herpes a ked som odisla zavolala mi, ze ma nemozu operovat, ze vravela s dr a ze pri herpese nesmu, mna nie ze porazi ale ma.....
toto uz nie je sranda druhy krat takto sa odbabrat, idem este za dr, nech sa na to pozrie lebo jedna znama dr mi hovorila ze toto by nemal byt problem.....ani neviem co si mam mysliet a ci ist este raz skusit, vsetci do mna hustia ze je to znamenie, aby som nesla....
jana c
ahoj moja
rano som bola na injekcii u sestricky na kliniky, pozrela na herpes a ked som odisla zavolala mi, ze ma nemozu operovat, ze vravela s dr a ze pri herpese nesmu, mna nie ze porazi ale ma.....
toto uz nie je sranda druhy krat takto sa odbabrat, idem este za dr, nech sa na to pozrie lebo jedna znama dr mi hovorila ze toto by nemal byt problem.....ani neviem co si mam mysliet a ci ist este raz skusit, vsetci do mna hustia ze je to znamenie, aby som nesla....
ilona77
moj mail je dpmp@centrum.sk napis mi prosim o tom zbrusovani diky :-)
CHANTAL333
radšej im to povedz, nech ti namiešajú podľa toho narkozu. Lebo napr. acylpyrín sa vôbec nesmie brať
MONITAAA
teraz ho máš pekný :)
jana c
nj mamina :D . mna to tiez az tak velmi vo vyraze nezmenilo ale tak nechapem ako si to napr z profilu nevsimnu lebo fakt som mala taky nos dodola velky a na konci ta gula, teraz je ovela mensi.
jana c
obsahuje., ale nevypila som to cele iba polku a nehovorila mi dr nic, dufam ze to nebude problem, nie som chora iba som posmrkavala tak so si pre istotu dalka, ale asi by ma upozornila keby nieco..hm?
MONITAAA
ty si už mamina? :)) Napr. bývalá najlepšia kamarátka mi stále hovorila, že ona teda žiadnu zmenu nevidí. Viem, že to hovorila preto, aby ma nahnevala, ale aj tak to bolelo. Ale už sa s ňou nekamoším, tak mám jej názory v paži. Po tejto 3.opke mi baby v škole hovorili, že vidia, že je skrátený a zdvihnutý. Ale u mňa tá zmena nebola nejak výrazná. Napr. Mrkvus je úplne iný človek, má to veľmi pekné. Tým nechcem povedať, že som nespokojná, len ma to nezmenilo tak, ako som očakávala, keď som bola naturálna :)