Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
PETULA5
nosánek štrajkuje a nechce odpuchnúť :)) ale Dr. Kováč vravel, že to môže byť aj pol roka, tak som trpezlivá. Hlavné je, že zatiaľ mi špička nepadla...
Bude ti to robiť v lokálke a zatvoreným spôsobom? Tiež si bola u Dr. Kováča? Strácam prehľad :))
ahojte vsetci....
uz budem 3 tyzd po opke a som max spokojna nostek mam super,Dr bol fantasticky a sestricky tiez.
pre info.:nemusela som vysadit antikoncepciu
bola som v celkovej narkoze(fajcim a dost),po opke skoro ziadny opuch,ziadne podliatiny.
bala som sa tej tamponady a moj dr to nedava tak uplne super.
ziadne bolesti ani neviem ze mi nieco robili.
pytala som sa dr na masirovanie a biolampou hojenie...ako smial sa,ze v ziadnom pripade si to nemam masirovat sama.!!!!pocula som o tom v telke od jeho kolegu.
kazdemu kto vaha ci ist ci nie tak jednoznacne odporucam...aj chlapom
ahojte po 100 rokoch :)
Jani ako tretia opka? uz mas nosik podla tvojich predstav? :)
mne ten hrbol ostal, takze v oktobri ma caka oprava, ale doky povedal, ze to bude len par minut, ze len odstrani to zhrubnute tkanivo skalpelom a je to. žiadna dráma, jedna injekcia. tak uvidime, ci to tak aj nakoniec bude!
ILONA77
to asi nebolo mne určené, čo? :))
Jana C:
Nezmizol, som zufala, je to uz mesiac a mam pocit, ze je to este horsie. Masaze nezaberaju, este viac to opucha, je to tvrde ako kost, ale ked chytim nervy, zatlacam to z celej sily a normalne sa mi na nose spravi jamka. Po par minutach je to vsak spät. Co radis? Myslis, ze je este sanca, ze to zmizne?
GLOBUS
nepoznám nikoho.... Ale to je úplne jedno. Ja keby sa pýtam pred každým rozhodnutím na názor iných ľudí, tak by som miesto titulu pred menom mala výučný list a troch malých harantov okolo seba. Je to tvoj život, tak si ho ži po svojom
jana c
No ved hej ... a poznate dakeho chalana co na tom bol ?
Ostatni? Co si o tom objektivne myslite?
jana c
No ved hej ... a poznate dakeho chalana co na tom bol ?
Ostatni? Co si o tom objektivne myslite?
GLOBUS
ja úplne jedno, čo si kto myslí. Riaď sa sám sebou a nie názormi druhých ľudí. A ak na to nemáš, tak do toho nechoď
Caute baby,
myslite si, ze je normalne ked ide muz/chalan na plastiku nosa? Nieje to trosku gay? Prosim o serizne nazory ... dakujem moc