Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

PETULA5
nosánek štrajkuje a nechce odpuchnúť :)) ale Dr. Kováč vravel, že to môže byť aj pol roka, tak som trpezlivá. Hlavné je, že zatiaľ mi špička nepadla...
Bude ti to robiť v lokálke a zatvoreným spôsobom? Tiež si bola u Dr. Kováča? Strácam prehľad :))

buudy

ahojte vsetci....
uz budem 3 tyzd po opke a som max spokojna nostek mam super,Dr bol fantasticky a sestricky tiez.

pre info.:nemusela som vysadit antikoncepciu
bola som v celkovej narkoze(fajcim a dost),po opke skoro ziadny opuch,ziadne podliatiny.
bala som sa tej tamponady a moj dr to nedava tak uplne super.
ziadne bolesti ani neviem ze mi nieco robili.

pytala som sa dr na masirovanie a biolampou hojenie...ako smial sa,ze v ziadnom pripade si to nemam masirovat sama.!!!!pocula som o tom v telke od jeho kolegu.

kazdemu kto vaha ci ist ci nie tak jednoznacne odporucam...aj chlapom

petula5

ahojte po 100 rokoch :)
Jani ako tretia opka? uz mas nosik podla tvojich predstav? :)
mne ten hrbol ostal, takze v oktobri ma caka oprava, ale doky povedal, ze to bude len par minut, ze len odstrani to zhrubnute tkanivo skalpelom a je to. žiadna dráma, jedna injekcia. tak uvidime, ci to tak aj nakoniec bude!

ilona77

Jana C:
Nezmizol, som zufala, je to uz mesiac a mam pocit, ze je to este horsie. Masaze nezaberaju, este viac to opucha, je to tvrde ako kost, ale ked chytim nervy, zatlacam to z celej sily a normalne sa mi na nose spravi jamka. Po par minutach je to vsak spät. Co radis? Myslis, ze je este sanca, ze to zmizne?

Jana C

GLOBUS
nepoznám nikoho.... Ale to je úplne jedno. Ja keby sa pýtam pred každým rozhodnutím na názor iných ľudí, tak by som miesto titulu pred menom mala výučný list a troch malých harantov okolo seba. Je to tvoj život, tak si ho ži po svojom

Jana C

GLOBUS
ja úplne jedno, čo si kto myslí. Riaď sa sám sebou a nie názormi druhých ľudí. A ak na to nemáš, tak do toho nechoď

globus

Caute baby,

myslite si, ze je normalne ked ide muz/chalan na plastiku nosa? Nieje to trosku gay? Prosim o serizne nazory ... dakujem moc