Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C:
Dakujem za povzbudenie, ano, ten mail mi dosiel. Aj tebe to este opucha? Ale ty sa nemas coho bat, ine je spicka a ine hrbisko na koreni nosa, ako mam ja. Normalne to vyzera, ked si tam natiahnem kozu, ze to je biele a ide to z jednej strany nosa na druhu, taka vypukla ciara. Nechapem, co to je.
ILONA77
na ten mail som ti vtedy odpísala, prišiel ti? Keď si to stlačíš, zmizne? Ak hej, tak je to podľa mňa len opuch. Ak je to tvrdé, tak je to asi kosť. Skús ešte počkať. Ale keď ti to obrusoval, tak si myslím, že to bude OK. Nestrácaj nádej a mysli pozitívne :D
Jana C:
Praveze to bolo pre teba:-), asi pred tromi tyzdnami som ti pisala mail.
BUUDY
a keď kvôli tomu skončíš v nemocnici, tiež sa budeš vyhovárať, že tak robí veľa báb? Prepáč, ale je to od teba veľmi nezodpovedné. Treba si občas aj príbalový leták prečítať
Buudy aj ja som ti poslala mailik :))
danika
poslala som mailik
A ešte prosim ťa koľko si tam platila?
Buudy však mi pošleš foto? Prosiiiim :)
danka.r@azet.sk Dakujem
Jana C
ja viem,ale nie som jedina kazda druha zena co bere antiku fajci...
mozno som mala iba stastie,kamoska bola na prsia a tiez nemusela vysadit...
v ruzinove
BUUDY
a u koho si bola? Niektoré druhy antiky sa nemusia vysadiť,iné áno. To, že fajčíš a nemala si komplikácie je náhoda a šťastie. Vieš o tom, že pri hormonálnej antikoncepcii by sa nemalo fajčiť, však?