Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

S1M
záleží to na rozhodnutí lekára a stave nosa.... Ak si chceš dať len niečo skorigovať, tak to bude zatvoreným spôsobom, si myslím... :D

Jana C

ILONA77
moja rada-nepozeraj sa do zrkadla :)) Vážne, nepozeraj sa. Prsiarky si natierajú silikóny Liotonon 100 000, vraj to pomáha proti opuchom :D Vidím, že si ako ja. Všímame si všetky detaily a chceme ho mať dokonalý :) Nikto z nezainteresovaných to nechápe, ale keď som si za niečo zaplatila, tak to chcem mať čo najlepšie spravené, keď sa už príroda na mňa vykašlala :))

ilona77

Jana C:
Keby len citim... Ale on je obrovskyyyyyyyyyy. Koza na nom napnuta, uplne mi deformuje tvar nosa, zacinaju sa mi vracat komplexy, co som mala 24 rokov pred operaciou. Dnes som si sice vsimla, ze je o cosi mensi, ale stale ho dost vidno. Natieram Fastumgelom:-), mozno to nema ziadny zmysel, no mam aspon pocit, ze to zabera:-).

Jana C

ILONA77
jasné, že mi opúcha.. Aj dnes ráno bol a ešte stále je obrovský... :( A ten hrbolček si aj vidíš, alebo ho len cítiš?

CHANTAL333
rob ako myslíš, ale ak ti to ani do tretice nevyjde, tak to radšej nechaj tak :D osudu sa neoplatí vzpierať :)

saranca1

TO BUUDY: ahooojky ;) ja uz som bola tiez 2 krat na plastike a uz ma to fakt nebavi a bojim sa ist k niekomu kto to nevie...mohla by si mi prosim povedat ako sa vola doktor u ktoreho si bola ty? videla som ,ze si ho celkom vychvalila a ja uz sa naozaj chcem zbavit mojho trapenia s nosom, ze co bude, preco to tak je, preco sa to zrovna stalo 2 krat mne a taak...please...diky moc :D a drzim vam vsetky palce baby

chantal333

jana c
ahoj mojka, aj napriek tomu ze som poverciva idem si dat urobit opat termin, ak to ma vyjst vyjde ....ale ja to chcem:-)
a vravi sa ze do tretice vsetko dobre, tak snad....