Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

AMBITIOINS
ráno, keď ťa budú prijímať vyplatíš zákrok a dajú ti recepty, ktoré si pôjdeš vybrať dole do lekárne

mishiatko

ahojte kočky, viem ze o otm sa tu uz pisalo vela ale neviem to teraz v rychlosti najst, tak sa chcem spytat po aom case od operacie mozem ist do solaria dakujem :))

Ambitioins

Pocuvajte a ku doktorovi Kovacovi ste si brali i elasticke obvazy??? a ten jeden den co tam budem po operacii tak mi aj hodia daco pod zub, ci si mam doniest,?hh

simonette01

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci neviete,ci by tehotenstvo mohlo mat vplyv na regeneraciu nosa po plastike.

Jana C

S1M
keď ti povedal, že to bude zatvoreným spôsobom, tak to tak spraví, neboj sa. Máloktorá operácia sa robí otvorene :))

S1M

Jana C

Mne povedal ze mi ho cely rozdrvi a znovu posklada :D a obrusi nieco, vraj zatvorenym sposobom no tak mam v tom chaos ze ako to bude naozaj.

Jana C

ILONA77
keby si videla, ako mne opuchol z večera do rána...Spredu je široký, ale z profilu je celkom OK. Nechápem to... Radšej si ho už ani nechytám :) Ten Lioton chcem vyskúšať aj ja.
Mám síce 2 kamošky, čo tiež boli na rhinoplastike, ale ten čo nezažil nepochopí.

ilona77

S1M:
Dakujem za radu, hned zajtra zhanam:-).
Jana C:
Ano, vystihla si to presne, ide aj o tie peniazky, hlavne vsak o nas pocit, ze uz ked sme sa na to dali a tolko investovali a zijeme v dobe, ked mozeme menit svoje nedostatky:-), ocakavame stopercentny vysledok. Snazim sa necumiet do toho zrkadla, nestlacat, dnes len natriem Liotonom a opät bude rano, ked prve, co urobim, prejdem si po nose, ci to tam uz nie je:-). Dufam, dufam, dufam...
Velka vdaka za rady, ked rodicia nechapu, tu je utocisko.