Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahh jaj no zase to maju lahsie ti chlapi :) strasnee.. Dufam teda, ze mi to vyda a budem moct ist, lebo s mojim nosom nie som vysporiadana od kedy sa mi zlomil vdaka basketbalovej lopte ked som mala 16 a este je aj velky :(
Pri menstruacii sa nesmie operovat preto, lebo vtedy mas zvysenu krvaclivost. Cize stratis viac krvy, a rana by sa nemohla zcelit tak lahko, mohla by si preto dostat infekciu atd. proste my zeny to mame zlozitejsie.
S1M
S menštruáciou ťa určite nikto operovať nebude...už len preto, že vtedy strácaš krv, a dosť jej stratíš aj pri operácii...
Ahojte, neviete nahodou preco sa operacia nerobi ked sa dostane menstruacia? Vadi to velmi? Kedze som musela vysadit antikoncepciu, uz to nemam moc presne ako hodinky...
Caute kočky, prosim Vás, keby som chcela ist na predoperačné v BB (tam by som sa chela nechat operovat) a nie k svojej obvodnej, je to mozne?:)...ďakujem
Ambitioins
Ej tak to ti gratulujem máš už fajne.A čo vravíš že sa to dobre hojí?Dlahy z vnutra nosa ci z vonku?
no uz mam po tom ,aj tamponadu dole len tam mam este nejake dlahy tie pojdu dole vraj o par dni,pomaly odpucham,krv mi netecie z nosa len v mieste rezu /pri spicke/ to mam kusok citlivejsie a sem tma mi to krvaca...po operacii ste ako osetrovali nos?? ja si don striekam nejakym sprejom ale dali mi i daku mast ale ta mi nerobi dobre......
Ahojte. Dnes som sa vrátila domov z nemocnice. Som po septorinoplastike. Staaale sa mi chce kýchať. čo mám robiť? A tečie mi krv z nosa. Zajtra by mi mali vybrať tamponadu, tak dufam, že to bude lepšie. Myslíte, že mi to kýchanie nejak môže poškodiť ten nos? Nejde to zastaviť, naozaj som už skúšala všetko.A mám pocit, že mám nos väčší ako tá dlaha...takže ma to bolííí... :-( aj vy ste mali takéto pocity?
TO BUUDY: ahooj tak ti posielam ten mailik ohladne toho doktora z Ruzinova ;)) dikes...sak mozme aj viac pokecat ohladne tvojej opky a taak :) mail: ssasskaa@hotmail.com PS: trosku sa to pletie s tolkymi S a Ackami haha