Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

8853

Ahojte, som 5 dne po operacii, snad vsetkeho co sa na nose da operovat :) chcela by som vediet, kedy mozem ocakavat zlepsenie.. kedy sa budem citit trosa normalne? bude to po zlozeni dlahy? dva tyzdne tri? chcem sa uz na nieco tesit, viem, ze sa to ustali tak o 8 mesiacov alebo az o rok.. ale potrebujem nejake blizsie svetielko

8853

Ahojte, som 5 dne po operacii, snad vsetkeho co sa na nose da operovat :) chcela by som vediet, kedy mozem ocakavat zlepsenie.. kedy sa budem citit trosa normalne? bude to po zlozeni dlahy? dva tyzdne tri? chcem sa uz na nieco tesit, viem, ze sa to ustali tak o 8 mesiacov alebo az o rok.. ale potrebujem nejake blizsie svetielko

8853

liza8

SIM

Dakujem, si strasne zlata:).
Ved v najhorsom pripade existuju aj oddialujuce tabletky, ktorymi si mozes korigovat menstruaciu. Robia to zeny, ked sa chcu vyhnut cez dovolenku tomu, aby museli ostat cely cas bez kupania. Predpisuje to gynekolog. Takze keby ti to malo pokazit termin, mas aj takuto moznost:)

S1M

Ambitioins

Takze mam asi aj ja ocakavat dlahu z oboch stran ked mi to ma taktiez robit a mam zlomenu prepazku hm. A dlho sa to teda hoji?

S1M

liza 8

Ano ano 3.8 tam idem a dufam, ze dostanem svoje dni tak ako mam aby som mohla ist ;)
A ak ti mam poradit chod na predoperacne vysetrenie do NovaMed-u v BB. V Rooseveltke je to strasne, dlho sa caka. Do NovaMedu sa tel.objednas, prides presne na dany cas a hotovo. Je to tam takisto zadarmo www.novamed.sk :)

liza8

SIM

jej, dakujem Ti velmi pekne. A tiez chces ist k dr. Kovacovi?:)Nemam v tom este taky prehlad, lebo ja sa chystam az nabuduci rok:))...

Ambitioins

dlahy som mal vonku i vo vnutry lebo mi robil aj prepazku vo vnutri nosa...nebolo to take neprijemne ako vyberanie tamponady.Tvar nosa je super fakt doktor sikovny,odporucam DR.Kovaca z BB,uz len nech sa to cele dohoji a bude fajn :P

Ambitioins

dlahy som mal vonku i vo vnutry lebo mi robil aj prepazku vo vnutri nosa...nebolo to take neprijemne ako vyberanie tamponady.Tvar nosa je super fakt doktor sikovny,odporucam DR.Kovaca z BB,uz len nech sa to cele dohoji a bude fajn :P