Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
SIM
ahoj moja, a preco sa chces preobjednat?...nevyslo Ti to nakoniec s tou menštruáciou???:((....
Jahoda_
S Kovacom je vacsina spokojna, hlavne robi len nosy, nie ine pastiky tak v tom musi byt dobry :)
Ahojte, ked sa chcem preobjednat a pan doktor Kovac ma dovolenku je to mozne? Teraz rano telefon nikto nedviha a poslala som mail.. Neviete ako to s nim je? Dakujem
Ja fakt neviem ku komu mam ist, vobec nemam predstavu ake kto robi nosy.
Lola222 a poslala by si mi foto pred a po prosim? janika414@azet.sk Dakujem
ahojte, prosim vie mi niekto poradit presny postup operacie nosa?? Chcela by som ist k DR. Kovacovi, treba mu zavolat alebo aky je postup??? Dakujem za rady
8853
Ja som 13. deň po operácii a už som úúúplne zdravá. Opuch mám minimálny, náplaste som si mohla dať dole už teraz v piatok. Doktor Kováč mi povedal, že sa mi to veľmi rýchlo hojí a mal pravdu. Vôbec necítim, že by mi niekto niečo robil s nosom. Vyzerá super! Robil mi aj prepážku aj hrbol. Som maximálne spokojná. Už tento víkend som bola v pohode a ľudia si vôbec nevšimli, že som bola na nejakej operácii. Lepšie ti bude keď ti dá dole dlahy...:-) neboj
Boli ste prosím niekto na operácii u dr. Hájeka, alebo Beloviča?