Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

papaja

Ak by si chcela vymenit termin lebo ja mam mat 3.8 tak daj kludne vediet lebo ja sa obavam ze mi to koli menzesu v tento den nevyda ale dufam, ze ano ;)

papaja

dali ste si niekto operovat len spicku nosa?
mam z toho strach lebo je to dost citlive na vytvarovanie dla mna,no uvidim
a tiez kym sa ja dostanem z bb do ZA,ako frankeinstein (:
ako dlho po opke nevidno viditelne znaky ze som mala nieco robene?
vdaka (:

liza8

SIM

Ďakujem :), ja by som najradsej isla tiez hned, ale pocitam, ze mi to s peniazmi vyjde az na buduci rok:(..i ked mam stavy, ze si poziciam a potom vratim:D...ach jaj, to uz je zufalost!:)

mnamka257

myslim, ze nikto tam nejde len z recesie, ale prave preto, ze ma komplexy zo svojho nosa...
(na mojom sa uz viac neda pokazit, je velky a hrozny).

mnamka257

vies...aj ja uvazujem v buducnosti o plastickej operacii nosa...ale je tam riziko ze sa to nemusi podarit podla mojich predstav-ale to je asi pri kazdej operacii...pokial na to nemas nejaky zdravotny dovod alebo nemas velmi skaredy nos tak by som sa osobne do toho velmi nehrnula

S1M

liza8

Jasne dam vediet ;)
Dovolenku ma pravdepodobne do zaciatku augusta, lebo by som mala ist hned ako sa z nej vrati 3.8.

ruso

Ahojte chcem sa spýtať koľko ma vindú asi lieky do nosa myslim to čo mi predpíše dr.Vychádza mi to len tak tak :)

liza8

SIM

Prajem Ti to strasne moc, viem, aky je to pocit, aj ja by som uz rada mala novy nos:). Snad to uz budes mat co najskor za sebou a budes spokojna:). Drzim palceky a ozvi sa aj potom, ako sa Ti to pozdava:). Ale podla toho, co som videla, Dr. Kovac robi pekne nosteky:))...

S1M

liza8

Mam pocit, ze to nevyjde a radsej sa posuniem teraz o par dni neskor ako keby mal mat plny cely august. No je tam este mala nadej, ze by mi to mohlo vydat. Uvidim. Je vobec normalne ked sa na tu operaciu tesim? (ze sa uz nebudem hanbit za svoj nos) :)