Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
S1M , liza
Ja mám operáciu 27.7. Takže dovolenku má asi do konca 24.7.Podla toho usudzujem no neviem.
S1M
dakujem, DR, Kovac je dobry? Mas s nim uz skusenosti?? Mala som uraz a mam 2x dolamany nos. :(
liza
Ja som si to dala zase hned po jeho dovolenke na 3.8 ;) Ale dalo sa aj skor len som vysadzovala antikoncepciu na 6 tyzdnov by sa min mala.
liza
mne povedali v bb ze tak dva tyzdne po konzultacii
holky? a vas tak asi za kolko objednal na operaciu od toho, co ste boli u neho na konzultacii?:)...je to mozne tak do mesiaca? ďakujem
s1m
aj ja som k nemu objednana,zatial len na konzultaciu,v stredu mam ist este k nam na orl lebo mam dla mna total dokafrany nos,chcem zuzit len spicku ale mozno ked mi tam nahliadnu zistia,ze ho treba komplet zburat (:
na kedy mas opku?
drzim ti palce,dufam ze aj mna to caka skoro,uz ma tento ratafak nebavi (:
chipie
Mozes zavolat rovno doktorovi ale teraz sa asi nedovolas lebo ma dovolenku.
papaja
ja som u Kovaca a ten ma sukromnu kliniku v Rooseveltke ;)
A robit mi idu uplne cely nos, prepazku aj spicku.
este raz ahojte, tak prosim poradi mi niekto? Aaky je cely postup. Treba ist najprv obvodnej lekarke alebo nie?? Mozem hned zavolat Dr. Kovacovi?? Diky
ahojky sim (:
ja som taky blb ked ja ani neviem poriadne ku komu som objednana,chcela som ist ku kovacovi,najprv povedali ze je v roosveltke,potom ze v novamede,ked mi pisali z orl tak jeho meno mi vobec neuviedli,no mam v tom gulas (:
ale objednala som sa na cislo 048 441 3620 tak tam asi znovu zavolam kto vlastne su (:
ty si si co chcela dat urobit?