Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Iva_

Bože ako to tam komplikuju, mna v ružinove nikto nekontroloval, aj keby som šla autobusom tam je im všetko jedno. Tak sa budem musieť potom spýtať dr Kovača či to bude vadiť keď pre mna príde taxík. Prinajhoršom ma odmietne operovať :(
Lola222 a ty si spokojna s výsledkom operácie? Verím, že ano :)

Lola222

No tak ja neviem. Mňa keď operoval doktor Kováč tak ma pustil až keď videl, že tam prišla pre mňa moja mama. A aj spolupacientku pustil s priateľom. Takže neviem.

Iva_

Ja viem taxik bude poriadne drahý na to si šetrim peniaze mimo operácie. Veď oni nemusia vedieť či pre mna príde taxík alebo rodina. Snaď ma taxikar neodmietne. Ja keď som bola na jednej operácii v BA, kde mi nos pokazili som šla domou taxíkom, ale to bolo iba par km.

Lola222

No taxikár bude možno ochotný ísť tak ďaleko, len neviem či bude ochotný ísť s pacientom. Je to riziko aj pre neho. Vážne nemáš nikoho kto by ťa tam hodil? A taxík bude aj parádne drahý...

Lola222

Iva_
No tak to ťa asi sklamem, ale keď pre teba nikto nepríde tak ťa ani operovať nebudú. Podpisuješ papiere, že tuším 48 hodín po operácii nemôžeš cestovať žiadnym verejným dopravným prostriedkom a musí pre teba niekto prísť! Ver mi, že sama by si to nezvládla. Takže si nájdi niekoho s autom, kto by tam s tebou šiel.

Iva_

Alebo je aj možnosť isť odtial taxikom a potom aj na kontroly, asi to spravím takto. Dúfam, že taxikari budu ochotný isť tak ďaleko.

Lola222

Iva_
Veď to nie je až tak ďaleko. Ja som tiež zo západného slovenska a cesta trvá tak 2-3 hodinky. Ten kto tam pôjde s tebou nech sa na jednu noc ubytuje v hoteli a ráno môžete ísť domov. A potom prídeš až o týždeň na kontrolu.

Iva_

Baby prosím vas ktora trošku poznate BB, kde by sa tam najbližšie blízko rooseveltovej nemocnice dalo ubytovať aspoň na dva týždne po operácii. Aby som nemusela cestovať taka polepena na zapadne Slovenko a potom zase na preväzy.
Alebo ak by som sa spýtala dr Kováča či neposkytuju niekde v nemocnici taketo ubytovanie pre tých čo sú zdaleka? Asi nie však? Ďakujem