Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
samozrejme, ze menstruaciu nesmiem mat:)..antikoncepciu neberiem, ani ziadne lieky:). Presne ako hovoris, chodim na vysku, preto je to take komplikovane a chcem radsej leto, lebo cez skuskove by to bolo aj tak asi na tesno, ak vobec, preto som chcela ist teraz:(...ten september by mozno siel, ale muselo by to byt uz na zaciatku, rozmyslala som, ze aspon zavolam a uvidela by som :). A tie konzultacie by mi dali za par dni od telefonatu, alebo aj na ne sa caka dlhsie?:)
chipie
Áno v BB budem absolvovať predoperačné. Asi zbehnem do NovaMed-u. Netuším ako sa tam má vopred objednávať.
liza8
Neviem ako má natlačený august momentálne tak netuším, či by si ťa objednal hneď alebo neskôr..
Jana C má pravdu, že v zime je to lepšie ak si to dáš spraviť, lenže ja neviem ako budem mať skúškové a ako dlho tak som zvolila radšej august.
LIZA8
Dr. Kováč dáva termín operácie do mesiaca od konzultácie, samozrejme nemôžeš mať menštruáciu a ak berieš antikoncepciu, tak ti pozrie v zozname, či ju máš vysadiť, alebo nie. Osobne by som sa v lete operovať nedala, ani sa to neodporúča. Pomalšie sa to hojí a viac napúcha. Skús v septembri, októbri, ak chodíš na výšku, tak po skúškach v zimnom semestri
ruso
Neviem, ci si si minule cital, som chcela vediet toto:
a ty ked si volal, ze sa chces objednat na konzultacie, kolko od toho ti dali ich termin? a potom tiez termin operacie? za ako dlho si to vybavil?:) prosim napis mi...
Jana C
Važne?:)..a preco som si ja myslela, ze az za 2 tyzdne?:) Rozmyslam, ze by som sla uz aj tento rok, ale neviem, ci by som to stihla do konca augusta, ked este nemam ani konzultacky dohodnute, co myslim? Alebo mam este ten rok pockat?:) Ďakujem
Jana C
Prosím ťa nevieš koľko dní po operácii sa budem moct ist medzi ľudí?Približne....
LIZA8
tamponádu ti vyberú za 2-3 dni, nie týždne....
Jana C
to viem, ze nie za 2 dni :D, som to myslela, tak, ze ci uz po tom, co mi vyberu za dva tyzdne tamponadu, budem vyzerat tak, ze sa nebudem musiet hanbit ukazat svetu:D.
LIZA8
nie je to môj pocit, je to holý fakt, že to mám stále opuchnuté. Bola to komplikovaná operácia a neodpuchne to za 2 dni. Po prvej opke som bola doma 2 týždne, po druhej týždeň, po tretej som chodila von po týždni. Určite nebudeš mesiac doma zavretá...
FUSAKLA
odpíšem :)
Jana C
Ahoj, ty si vravela, ze ti to dlho odpuchalo, vsak?:) Ale to bol skor tvoj pocit, ze? Neznamena to, ze by si preto nevychadzala mesiac z domu?:D Kolko si to mala asi take, ze si nemohla medzi ludi? 2 tyzdne? hmmm? :)