Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Koho by ste mi odporučili na operáciu z Ružinovskej nemocnice? Máte niekto s niekym skusenosť? Ževraj su tam všetci dobrý, ale radšej by som šla za niekym o kom som už počula. Dik.
Jana C
to som si aj ja myslela,kym neprislo jedno dievca, ktore slo ku nemu na reoperaciu, zbrusovat kost, a robil ju v lokalke, ze to nebolo 2x prijemne, a myslis, ze keby som ja dorazila, ze to chcem orpavit poopravuje mi to vramci reoperacie? albo si budm za to platit hm? A ano viem, ze si bola vtedy u ineho, tiez mas smolu na tie operacie, ale ako vidim, a citam, vacsinou nik nema na prvy raz taky nos ako chcu. pls odpis mi na meil ak ti to nebude robit problem, bo nebudem teraz asi 2 dni dom a ked t pridem potom, tak to uz bude na nejake 3 strane dozadu:-) pa
FUSAKLA
plnú sumu to stálo, lebo to bola veľmi komplikovaná operácia... :( Dr. Kováč robí len v celkovej :) Ale pamätáš si dúfam, že predtým som bola 2krát u iného dr., však?
Ahoj Jana C,
ty si bola na operacii u Kovaca spicky vsak? ak si dobre pamatam, prosim ta mohla by si mi napisat kolko ta cca vysla ta spicka, a ci ti to robil v plnej anestezii? Inak by som proprosila aj o fotky ak mozem, ja som u neho bola na opke, bude to uz skoro rok odvtedy, a chcem si dat reoperovat hrbolcek, ktory mi vznikol po opke a aj spicku,
dakujem/ meil: andrea418@centrum.sk
SIM
jaj, a este prosim, kolko trva objednanie v Novamede na predoperacne? :)..lebo rozmyslam, ze keby som sla tento rok, musela by som to stihnut v auguste:D...myslis, ze je to mozne, ked este nemam dohodnute ani konzultacie:(...ďakujeeeeeeem
ruso
a ty ked si volal, ze sa chces objednat na konzultacie, kolko od toho ti dali ich termin? a potom tiez termin operacie? za ako dlho si to vybavil?:) ďakujem
s1m
nevies kolko stoji len spicka nosa?
S1M
a kde budes absolvovat predoperacne vysetrenie?? V BB??
S1M
Ved to sa pytam 27.7 mam operaciu ci stiham urobit vsetky predoperacne ked pojdem nan 20.7
chipie
Ešte len idem, začiatkom augusta ;)
liza8
Keďže mi ide rozbiť celý nos - prepážka aj špička, tak ma to bude stáť 750€.
ruso
Predoperačné by si mal absolvovať tak cca 10 dní alebo týžďeň pred operáciou. Mne tak Dr. Kováč povedal.