Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Iva_

Nie Koštal to nebol. A toho "zodpovedneho" tu nechcem akože ohovarať, verím, že mal aj veľa vydarených operácii.
Saliah :))choď do BB.

Lola222

Saliah...keď si čítaš náš rozhovor...tak vidíš, že v Ružinovskej nie sú asi až takí dobrí. :-) Dr. Kováč v BB je naozaj super. O tej výdutine som nikdy nepočula...ale tak možné to asi je. Mne hovoril doktor iba o tom, že sa to môže zle zrásť, ale že to sa stáva veľmi málo.

saliah

ahojte, akurat si vas citam.. pred chvilou som vytvorila novu temu: palstiku nosa..vidim, ze tu preberate podobne... poculi ste nieco o Medikliniku v Leviciach?
Ja som uplne mimo ted...uz som bola takmer rozhodnuta ale na jednej konzultacii ma odradilo jedno upozornenie lekara ze pri sekani, resp. opilovavavi hrbolu nosa moze vzniknut pri hojeni vydutina...teda stav moze byt hojenim este horsi... vraj je to jedno percento zo sto..ale aj tak.. tak ja teda neviem... som zufala..uz som sa totiz rozhodla, ze idem..teraz zas ze radsej nie..ale strasne by mi to pomohjlo.. poradte... poznate nejakych NAJ lekarov? pocula som ze ti najskusenejsi su v Ruzinovskej nemocnici.. hmm??

Lola222

Ja fotku s novým nosom ani nemám. A fotky so starým nosom...tak tam ani nie je vidno, že by som mala nejaký hrbolček. No ale keď budem mať tak pošlem. A kto ťa to operoval? Košťál?

Iva_

Aj nme povedal, že robí nosy prirodzene a nebude vidno že je robený. Tak to fak nie je vidno že je robený, lebo ho mam od prírody stale nakrivo :))
Prosím ťa a fotku by so mi neposlala? Ake robí dr Kovač nošteky? Som len zvedava, ale ak nie tak nie.

Lola222

Aj ja som bola vystresovaná. A nič som mu nepovedala. Iba to, že chcem aby to vyzeralo prirodzene. On mi povedal, že môj nos je dobrý, že mám iba mierny hrbolček a ten odstráni a zlomí mi kosti...to bolo celé čo mi povedal a ja som mu verila. To že mám operovaný nos si nikto nevšimol...teda iba tí čo o tom vedeli. Vyzerá úplne prirodzene.

Iva_

Nechal mi nos nakrivo, do jednej strany, lebo som mu nepovedala, že chcem aj vyrovnať. Myslela som, že mi to tak nenechá a spravi aj to, šak ja som bola taka vystresovana pred operáciou, že som sa skoro nezmohla ani na slovo pred ním. Jednoducho som mu verila.

Iva_

Teraz aj ľutujem, že som nešla do BB hneď, nemusela som davať zbytočne peniaze za to čo vôbec nie je dobre spravene (vtedy som nemala ešte internet, tak som nemala prehľad o lekaroch) A šte bol lekar ku mne aj arogantný keď som za nim prišla že sa mi niečo nepači. Asi mal kramy :))

Lola222

Ivka no aspoň vidíš ten prístup...v ružinove všetko odflákli ale tam to tak nerobia. Proste doktorovi naozaj záleží na pacientoch. A ja osobne si neviem predstaviť, žeby som šla takú dlhú cestu taxíkom.
S operáciou som maximálne spokojná. Po 2 týždňoch som už fungovala úplne normálne. Mala som ešte trochu opuch - ale ten som videla iba ja. Teraz mám mesiac od operácie a nos vyzerá super. Ja som bola aj na vyrovnanie prepážky aj na estetickú operáciu a musím povedať, že dr. Kováč je tuším boh.