Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
liza8
Ano ;)
Tak nakoniec mam termin posunuty na 10.8 :)
prosim Vas, neviete niekto, kolko pred operaciou nemozem brat antibiotika?:))ďakujem
liza8
Bez odporučenia sa nepohneš. To závisí od obvodnej a tá berie krv a moč..
baby, kolko pred operaciou by sa nemali uzivat antibiotika? :)
SIM
aha, tak to musim ist len k svojej? nemozem si to dat spravit v bb?:)..radsej by som asi isla tam
liza8
Tak do NovaMed-u idem len na kardio, ostatné vyšetrenia robí obvodná - krv, moč, výška, váha.. Vraj keď mám odber ráno tak výsledky sú na obed takže by som to všetko mala stihnúť za jeden deň.
SIM
a na to predoperacne do Novemed-u sa kedy chystas?:)
liza8
Jaaj no ale ešte to za sebou nemám, ja dúfam, že menštruácia nebude štrajkovať a všetko pôjde podľa plávov. Zajtra idem za obvodnou pre kartu a aby mi dala odporučenie na vyšetrenia. Tiež mám praxovať no asi to tento rok vyriešim len papierom lebo sa ťažko hľadá čokoľvek na privyrobenie.
SIM
Ja si mozno dam aj zaciatok septembra, len si musim spravit toto leto prax a vsade, kde som sa bola pytat, mi ju navrhovali na september, tak nakoniec ani mozno z toho nic nebude:). Nevies si predstavit, ako ti zavidis, ze to uz budes mat za sebou :)).