Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Trška: 0905 204 494 - najlepšie je mu volať a objednať sa na konzultáciu od 14:00 - 20:00 hod.
Koštál: 0903 411 555
Baby,
neviete kontakt na dr. Trsku a dr. Kostala?
dakujem
pripadne poslite na kookai11@azet.sk
pekny den
K
SIM
Ano na konzultaciu, pretoze, ked som tam volala, pytala som sa na to, a sestricka mi povedala, ze by bolo dobre ho doniest na konzultacky, tak som chcela vediet, ze ako ostatni, ci to bude velmi vadit, ked ho este nedonesiem:)))...ďakujem Ti simcek...
Ci potrebujes odporucanie od obvodnej na konzultaciu k Dr. Kovacovi, ci na aku konzultaciu? Odporucanie budes potrebovat len na predoperacne vysetrenia ;)
kocky, to odporucanie od obvodnej ste si brali uz aj na konzultacky??? lebo ja idem zajtra a odporucanie este nebudem mat, bude to vadit?:)...ďakujem
oki, dakujem si zlata...moj mail je j.gomboska@gmail.com
Sestricka bola fakt hrozne milaaa.. checla ma objednat aj skor, ale nemozem, lebo idem na dovolenku..ako som pisala ze frajer je moc proti..tak necem ted drazdit... akurat neviem s kym tam pojdem ako s moralnou podporou a navigatorom, kedze nikto z mojich znamych ma v tom nechce podporit..oni tu nechapu ked maju rovne nosy :-(
Ja mam 28...a tuzim byt konecne krasna a nie zaujimava... to slovo neznaaasam...
Loliii, tak ja som sa v tejto chvili objednala na konzultaciu k MUDr.Kovacovi!!!! 24.augusta tam ideeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm!!!!!!!:-O