Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Iva_

Trška: 0905 204 494 - najlepšie je mu volať a objednať sa na konzultáciu od 14:00 - 20:00 hod.
Koštál: 0903 411 555

liza8

SIM

Ano na konzultaciu, pretoze, ked som tam volala, pytala som sa na to, a sestricka mi povedala, ze by bolo dobre ho doniest na konzultacky, tak som chcela vediet, ze ako ostatni, ci to bude velmi vadit, ked ho este nedonesiem:)))...ďakujem Ti simcek...

S1M

Ci potrebujes odporucanie od obvodnej na konzultaciu k Dr. Kovacovi, ci na aku konzultaciu? Odporucanie budes potrebovat len na predoperacne vysetrenia ;)

liza8

kocky, to odporucanie od obvodnej ste si brali uz aj na konzultacky??? lebo ja idem zajtra a odporucanie este nebudem mat, bude to vadit?:)...ďakujem

Lola222

vieš čo...mohla by si mi napísať na mail a nejak by sme sa skontaktovali. Mohla by si ti poradiť čo a ako. ja mám 23 rokov.

saliah

Sestricka bola fakt hrozne milaaa.. checla ma objednat aj skor, ale nemozem, lebo idem na dovolenku..ako som pisala ze frajer je moc proti..tak necem ted drazdit... akurat neviem s kym tam pojdem ako s moralnou podporou a navigatorom, kedze nikto z mojich znamych ma v tom nechce podporit..oni tu nechapu ked maju rovne nosy :-(
Ja mam 28...a tuzim byt konecne krasna a nie zaujimava... to slovo neznaaasam...

Lola222

No vidííííš. :-) super, gratulujem. Možno to bude dlho trvať, ale neolutuješ. Ja som bola na konzultácii v apríli a operovali ma až v júni. Ale ja som vlastne chcela ísť až v júni...aby som mala po skúškach. Ozaj koľko máš rokov?

saliah

Loliii, tak ja som sa v tejto chvili objednala na konzultaciu k MUDr.Kovacovi!!!! 24.augusta tam ideeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm!!!!!!!:-O