Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Lola222

Je to Roosveltova nemocnica. Vojdeš do časti POLIKLINIKA tuším...no a je to na druhom poschodí - ORL oddelenie. Asi sa tam trošku zamotáš..ale nakoniec to nájdeš. Alebo sa opýtaš. Sestričky sú vážne veľmi milé. Neviem či teraz náhodou nemajú dovolenku...alebo už mali, neviem presne. Ale zavolaj tam, objednaj sa na konzultáciu a šup na operáciu. A nemaj vôbec strach. To si ich uškodíš. :-) tak ti držím palce.

saliah

Este raz vdaka Loli :-) citala som teraz aj inde, dokonca ze z Ciech chodia ku Kovacovi..tak ja to teda skusim... objednam sa na konzultacie.. Este jedna otazka, kde ho najdem... nemaju nejaku vebovu stranku? je to nejaka klinika sukromna, ci BB nemocnica?

Lola222

Práve tak som si ho vybrala...počula som na neho iba samé chvály! Dlho som si vyberala a myslím, že som si vybrala toho najlepšieho. On je ORL lekár a špecializuje sa iba čisto na nosíky. Takže sa tomu naozaj rozumie a môžeš si byť istá, že ti nepoškodí dýchanie ako niektorí plastickí chirurgovia. Ono je dôležité aj pozitívne myslenie. To pomáha aj pri liečení. Mne povedal, že sa ti to veľmi rýchlo hojí. Keď mi dal dolu dlhu a pozrela som sa do zrkadla..bol to čudný pocit...a ten nos vyzeral inak ako teraz po mesiaci po operácii. Bol taký trochu umelý...ale to je normálne. Daj sa na to. Vážne nebudeš ľutovať..ak ťa trápi to ako vyzerá tvoj nos..choď do toho. Bolesti sa naozaj báť nemusíš. Je to len nepríjemné. Prvý týždeň to bolo vážne otrasné..ale vydržať sa to dalo...v noci som spala uplne v pohode...ani som sa nebudila. Inak hrozne sa mi po operácii zhoršila pleť...mala som ju straaaašne mastnú...ale dalo sa to všetko doporiadku..a po dvoch týždňoch som už mala pleť v pohode. stačí dobrá kozmetika.

saliah

Dakujem Lola :-) si ma ukludnila.. asi sa na to dam... a zavolam mu... este budem niekde musiet zohnat prachy :-/
Dufam, ze budem mat rovnake stastie ako ty...
A prepac ze otravujem, ale pocula si aj o inych ludoch co unho boli a boli spokojni?

Lola222

Choď Kováčovi a všetko bude ok. Ja som mu nič nehovorila a on videl sám čo potrebujem. A mám nos taký aký som chcela. Ja som ho mala rovný len som mala malý hrbol...mala som ho strašne úzky no a tak som si myslela, že mi nebude lámať kosti...ale lámal..lebo povedal, že keď mi dá dolu ten hrbol a zbrúsi ho tak budem mať nos širší tak mi ho musí aj zlomiť...no a mal pravdu. Prišla som tam, dali mi infúziu (sestričky boli extrémne milé..vážne) no potom mi dali náladovku..o takú pol hodku ma odviezli na sál...tam som sa smiala..že určite nezaspím :) no a zrazu som len počula ako ma sestrička budí, že tam mám mamu. :-)Vôbec som nevracala ani nič z narkózy. Keď je dobrý anesteziológ tak vie presne koľko vám má dať podľa váhy...ja mám len 47 kg takže som asi veľa nepotrebovala :-) hehe. No dali nám aj večeru, ktorá bola vážne dobrá. Prvú noc som veľmi nespala..aj keď mi dali tabletky na spanie...ale bolel ma chrbát. Nos som vôbec necítila...ale keby hej tak mi dajú tabletky. Nepríjemné bolo akurát to, že mi stále tiekla krv z nosa. Ale potom mi tiež na to niečo dali. Druhý deň ráno som už išla domov...na tretí deň od operácie mi u nás doma na ORL vybrali tamponádu...mne to napr nebolo až také nepríjemné ako všetci hovoria. horšie bolo vyberanie vnútornej dlahy..ale tú budeš mať iba ak ideš aj na vyrovnanie prepážky.

saliah

Aho, tak vyzera ze je fakt super..len som citala aj dalej... a niektori ludia pisali ze vacsina znich na prvy krat nema taky nos/vysledok ako chceli.. myslis, ze u KOvaca pojdem len na jeden krat? nepotrebujem nic extra, len zbrusit hrbol a vyrovnat zakrivenie dolava.. hm? ja uz neviem co mam robit... strasne sa bojim ze to na prvy krat nevyde a ak by som mala ist druhy krat zblaznim sa.. frajer sa so mnou koli plastike uz ani nebavi.. :-( ja mam depku z toho ze sa nevim rozhodnut..ach jaaaaaj

Lola222

Stačí ak si prečítaš dve strany a nájdeš tam aj číslo na kováča aj moje skúsenosti. Ja som veľmi spokojná. :-) Stálo to 700 eur. Prespala som tam jednu noc. Žiadne bolesti som nemala.

saliah

Takže Dr. Kovač? o nom som este nic nepocula... cele som forum zas neciltala ;-) niektora z vas bola unho, ze? a ako? viaceri s niom maju dobre skusenosti? kolko to vyde v BB a ako sa na nich nakontaktujem? diiiik, som rada ze som na vas narazila

Lola222

Hej...aj mne hovoril Kováč, že reoperácia je potom bezplatná no a že jeho pacientky veľmi málo chodia na reoperácie. Takže sú väčšinou fakt spokojné.

Iva_

A verím že ak by sa ti aj nejaka vydutina po operácii spravila, tak Dr Kovač ti to len tak nenechá a bude sa snažiť to riešiť ak za nim prídeš znovu.