Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

LIZA8
je to zákrok plne hradený pacientom, obvodná s tým nemá nič. A keďže som bola s nosom 3 krát, z toho raz u Dr. Kováča, tak mám pravdu určite :-P

IVA_
určite ti na konzultácii povedia, že pre teba MUSÍ niekto prísť.. Nemôžeš niekoho splašiť? My sme s kamoškou nemali žiadny problém s odvozom, či už po opke, alebo o týždeň na kontrolu...

papaja

iva

v tych papieroch co mi dal je pisane ze po vykone musis ist domov len v sprievode dospelej osoby a nesmies pouzit hromadny dopravny prostriedok najmenej 36 hodin tak neviem ale asi to nebude zistovat,ci ako to tam chodi nemam sajn
ja tiez neviem,taxikom az do ziliny by bolo trocha nakladne ale ak nebude ina moznost....
tiez nechcem aby ma kazdy videl aka idem ofasovana domov :)

Iva_

Papaja
Ja mam jedinú možnosť ten taxík. To pôjdem odtiaľ taxíkom, potom prídem na prevez taxíkom tam aj odtiaľ. A potom neviem ak budem mať iba leukoplast po týždni, ten si tušim môžem odlepiť sama, niekto to tu tak spomínal, kedy povie. A na kontrolu už normalne vlakom.
Ty si dr. Kováčovi nespomínala či môžeš íst taxíkom? Ja sa ho to radšej spýtam, snáď by ma neodmietol operovať len kvôli tomu, že nemá kto prísť pre mňa.

liza8

Jana C

Vážne? Tak to si ma strasne potesila, lebo niektore holky hovoria, ze sa inak nepohnem, tak neviem:)...A ty si vobec nepotrebovala? Nebola si u svojej obvodnej? To by bolo super, keby si mala pravdu :)).

papaja

iva

tiez mam ten isty problem lebo nema ma kto vyzdvihnut tak som uvazovala o nejakom hoteli alebo tak v BB...ako si to vyriesila?

Jana C

LIZA8
ak ideš na operáciu z estetického dôvodu, nepotrebuješ odporučenie od obvodnej. iba ak ideš so zdravotných dôvodov