Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
To ti akym zazrakom robil? Mne je to citiť akokeby 2 mm otvorebe a je mi to vidno z určiteho uhla. Tušim mi moj chirurg pokazil celý nos.
Iva_
Hej lámal mi ho...neviem na koľko krát..asi na 4. Vôbec nič nie je cítiť ani vidieť...je úplne hladký. Inak keď som už bola doma...tak som sa asi hodinu pozerala do zrkadla a potom som si všimla malé jazvičky na bokoch nosa...také 1,5mm. No a tak myslím, že mi to lámal vlastne zvonku. Lebo som počula, že aj tak sa to robí...no ale teraz už mi ich vôbec nie je vidno...iba keď sa veľmi zadívam..ale zmiznú úplne.
Lola222
si tu??? Chcem sa ťa opýtať, vravela si, že ti odstranil menši hrbol, lamal kosti na bokoch nosa, to ti potom tiež spojil do takej striešky? Na tej kosti? A citiš na dotyk to spojene? Navrchu na kosti myslim. (vieš čo myslím?) dik
inak neviem ci na toto niekto verite...
ale chcem sa spytat,citala som lunarny kalendar a aj ked sa podla toho nikdy alebo takmer vobec neriadim,na den kedy mam mat operaciu vychadza znamenie barana a vtedy by sa vraj nemali robit ziadne zakroky na tvari lebo vysledok nebude dobry...
co si myslite o tom?
mate s tym niekto skusenosti?
vdaka :)
s1m
ty sa nas,zvolen to je co by kamenom dohodil :)
jeej ja som na 11.8 o 8mej rano,presne den po :)
to uz si ty budes vykracovat s paradnym nostekom domov a mna budu oblievat poty na sale :)
Iva_
Tak to je dost nepekne od tych ludi. Co je ich do toho. Je to tvoje rozhodnutie. Ked niekto nie je s niecim spokojny, preco by s tym mal zit dokonca zivota ked sa to da zmenit?
papaja
V pondelok 10.8 o 8mej ;) a som zo ZV momentalne. Hlavne nesmiem zabudnut prist nalacno ako mi Dr. Kovac vravel a aj pisal :)
ivka
No ja to mam rovnako,my tiez doma auto nemame a ked poprosim suseda tak to ako keby som do rozhlasu dala a k tomu ja mam operaciu rano o 8 takze aj tak by som tam musela ostat na noc lebo zo ziliny je tazko sa niekam dostat tak skoro
sama neviem ako to urobim,behat a prosit sa niekomu aby po mna dosiel najma v tyzdni ked kazdy pracuje...no uvidim
a o tom jacksonovi pocuvam aj ja :D
Je to zložite u mňa, naši auto nemajú a v rodine čo majú auto, už nechcem aby vedeli o mojej ďalšej operácii, nemám náladu počúvať tie ich posmešky. Sestra, že či chcem byť herečka (mimochodom ona ma nos pekný od prírody, preto ma nechápe), brat sa mi posmieva, že Jakson... A kamarátka už vôbec nie, až tak jej neverím to by vedelo cele mesto za chvíľu.
Nakoniec sa asi budem musieť spoľahnúť na niekoho z BA, kto ma bude zase operovať.
s1m
ako je mi jasne ze den predo mnou,myslela som cas,mozno sa tam este stretneme :)
odkial si?