Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

papaja

s1m

to znamena ze v tie dni je nevhodne podrobovat sa akymkolvek zakrokom na spominanych organoch....
ak sa zobudim a zistim,ze to mam horsie ako tento zobak co uz mam tak si to hodim ale viem na koho sa stazovat :))blba Luna:)

S1M

papaja

Našla som to a je tam:
Podľa vplyvu znamenia zvieratníka:
hlava, oči, mozog, nos, zmyslové orgány, životná sila.
Čo to znamená keď nám v ten deň bude vplývať znamenie na NOS? :)

S1M

papaja

Podobne, no snažím sa to momentálne ignorovať, lebo by som si tou psychikou moc nepomohla. Veď uvidíme ;) Možno sa nám to bude pomalšie hojiť ak majú pravdu no hádam to dobre dopadne. Ja som mala termín na 3.8 lenže sa mi asi nebude dat tak som to radšej posunula a teraz toto, no ja dúfam, že ten lunárny kalendár nemá pravdu lebo sa bojím :)

papaja

s1m

ano sedi to aj na tvoj den :)
ja si tiez myslim,ze vsetko je o pozitivnom mysleni ale vcera som natrafila na ten clanok tak ma to zaujalo,len ked ja som na take veci ako vestkyne,numerologia a spol,preto som sa pri tom pozastavila

S1M

papaja

Ako to vychadza s tymi dnami? Mas lunarny kalendar ci si ho pozerala na nete? Ani toho 10teho sa to neodporuca ci len v tvoj den? Ja neviem ci tomu verit, oni to zistuju nejako podla tych faz mesiaca ale ci je to spravne netusim. Ked tak este numerologicka sa k tomu moze vyjadrit a uplne inak :) Podla mna je to hlavne o psychike, ked budes verit, ze sa tro podari, tak sa to podari ;)

brcka

iva

nie si sama. ja som tiez bola na uprave a uplne mi dodrbcil nos. mala som ho zle zrasteny a bolo mi to aj vidno a na dotyk som citila na jednej strane. bola som v MT. ale uz som stihla ist na opravu ku kovacovi:-)) je fakt dobry. nelutujem, ze som sa na to dala aj ked som sa strasne bala. mam to ovela lepsie ako som to mala. to sa neda ani porovnat. a to mi este vravel, ze to mam dost problemove.

Iva_

Ak na to nikoho neupozorním tak mi to vidno nie je, nikto na mna chvalabohu dlho nečumi zblízka, iba ak by som sa opýtala vidiš to? Tak by mi povedali, že vidim :) Ale ma štve že na dotyk to cítim a jednu stranu mam akoby viacej zbrusenú, to sa mi asi tak zda preto, že je nakrivo :( Asi si spravim najbližšie výlet za dr Kováčom a popýtam sa na to.

Lola222

No ja vážne neviem...:-) Teraz som sa zasa pozerala do zrkadla a vážne nič nevidím...vyzerá ako by mi s ním nikto nič nerobil. Nič otvorené tam nemám. Teda som iba mesiac po operácii a dúfam, že sa mi to nijak nepokazí..ale tak už by sa nemalo.