Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
s1m
presne tak :)
radsej na to nemysliet a spoliehat sa na doktorove sikovne ruky a kus stastia
liza8
Mam pocit, ze ti to vychadza na Barana ako nam ;)
papaja
No co, adrenalin bude :D sme v tom spolu :D Drzme si palce! ;)
baby, mna dal na 24.8. :)...dajte potom vediet, ako ste dopadli, lebo ja budem teraz stresovana:D...a tiez ako ste pochodili na predoperacnych, co vsetko a kolko ste cakali, dufam, ze nebude treba cakat, ked dr. kovac hovoril, ze 10 dni pred opkou tam mam zajst a vysledky budu o den- dva:))) drzkam moc palceky:)
s1m
to je podla toho,ze kazde znamenie ovplyvnuje urcitu cast tela a organy a vtedy ked ideme my je zrovna pisane ze j e to v obdobi barana ktory ovplyvnuje tvar a hlavu a su nevhodne chirurg.zakroky v tejto oblasti
ja tiez si myslim ze dr.Kovac je natolko profik,ze nejaka Luna ho nevyvedie z rovnovahy :)
by ma zaujimalo kedy boli na opke ti,ktorym sa nepacili vysledky...ci to naozaj suvisi
papaja
Na moj prvy termin 3.8 kedy som mala mat operaciu v tom kalendari vychadza ze:
Podľa vplyvu znamenia zvieratníka:
kostra, kĺby, kosti, pokožka, krvný obeh
Takze to vyzera na prast alebo uhod :) kedze vsetko z toho by malo nieco s tou operaciou. Dokonca na 3.8 tam su aj kosti a aj pokozka, takze to je v podstate jedno. Verim Dr. Kovacovi, ze to zvladne a ostatne, ako hojenie ap. len dufat :)
papaja
Zaujimalo by ma ako na to ludia prisli, ze prave tieto organy v ten dany den.. Som z toho kusok zufala, ale verim, ze pozitivne mysenie to vylepsi i ked mi miestami chyba.
iva
nepamatam sa,hod si do googlo lunarny kalendar a skus to pohladat tam
Baby na akej stranke ste to vyčitali? O tom lunarnom kalendari?
Brčka, mne môj chirurg povedal, že to tak ma byť. A kebyže nemam internet, ani by som netušila, že to tak nema byť. By som si myslela, že to tak ma každý. Tiež by som chcela mať nos prirodzený a zrastený ako mate všetci. Nechapem jeho správanie, asi si nechcel priznať že sa mu to "trošku" nepodarilo.
Teraz mi asi každý chirurg v BA povie, že to tak ma byť, aby som bola spokojna a aby nemuseli opravovať taku zložitejšiu situaciu. Škoda že dr Kovač nechodi operovať aj do BA.