Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

liza8

Mal by mi robit kompletku, nos mam hrozny, prepazku krivu, bude treba brusit, spicku zdvihnut... ;) Ostatne ti neviem povedat.

liza8

Jaj, a este mam zvyseny vnutroocny tlak a kvapem si kvapky, myslite, ze ta operacia mi na to moze nejako ublizit? Predsa len oci a nos maju k sebe blizko a dr. som sa na to zabudla spytat, este tam budem musiet zavolat. ďakujem

liza8

SIM

Simček, prosím ta, tebe ide dr. Kovac robit cely nos? Aj kost aj spicku aj prepazku? :)

All

Kocky, je tu niekto, kto bol na operacii uz davno a nos ho este stale boli? Lebo nasi ma s tym strasia, ze ma to bude uz potom stale boliet...

Jana C

FUSAKLA
moja, písala som ti mail, ale ako vidím, tak neprišiel... veď centrum.sk... ak si spomeniem, čo som ti tam napísala, tak ho zase pošlem, hehe

fusakla

Jana C
ahoj Janka, nezabudla si na mna? velmi by som potrebovala , aby si mi na to odpisala, ak si este pamatas na co svetko som sa pytala, a poslala aj tie fokty operovanej spicky na nose, ak ti samozrejme nevadi. Ak si uz nepamatas, co som pisala tak ti mozem napisat znova. dakujem

S1M

liza8

Tak to mas potom take ako ja, tiez mam pocit, ze prave vtedy by som ho mala mat :D kedze si robi v poslednej dobe co chce.. tak mi to Dr. Kovac posunul o tyzden neskor. Skus mu napisat mail a poinformovat sa o dalsich volnych terminoch.

liza8

baby, ale ja mam taky blby pocit, ze budem mat vtedy menzes:((

SIM

vidis simi? to mam robia naschval, ze nas tak objednavaju:D

Ja mam termin 24.8., len trosicku dopredu alebo tyzden dozadu by som to potrebovala posunut, nechcel by to niekto vymenit, prosim? :P