Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
liza8
Mal by mi robit kompletku, nos mam hrozny, prepazku krivu, bude treba brusit, spicku zdvihnut... ;) Ostatne ti neviem povedat.
Jaj, a este mam zvyseny vnutroocny tlak a kvapem si kvapky, myslite, ze ta operacia mi na to moze nejako ublizit? Predsa len oci a nos maju k sebe blizko a dr. som sa na to zabudla spytat, este tam budem musiet zavolat. ďakujem
SIM
Simček, prosím ta, tebe ide dr. Kovac robit cely nos? Aj kost aj spicku aj prepazku? :)
All
Kocky, je tu niekto, kto bol na operacii uz davno a nos ho este stale boli? Lebo nasi ma s tym strasia, ze ma to bude uz potom stale boliet...
liza8
Je to ono ;)
FUSAKLA
moja, písala som ti mail, ale ako vidím, tak neprišiel... veď centrum.sk... ak si spomeniem, čo som ti tam napísala, tak ho zase pošlem, hehe
SIM
napisala som mu mail na tuto adresu: orlklinika@stonline.sk :)..je to ono?
kolko ma zhruba kovac rokov ?a ste spokojni s jeho pracou?...co som doposial citala,tak aj hej...
liza8
Tak to mas potom take ako ja, tiez mam pocit, ze prave vtedy by som ho mala mat :D kedze si robi v poslednej dobe co chce.. tak mi to Dr. Kovac posunul o tyzden neskor. Skus mu napisat mail a poinformovat sa o dalsich volnych terminoch.
baby, ale ja mam taky blby pocit, ze budem mat vtedy menzes:((
SIM
vidis simi? to mam robia naschval, ze nas tak objednavaju:D
Ja mam termin 24.8., len trosicku dopredu alebo tyzden dozadu by som to potrebovala posunut, nechcel by to niekto vymenit, prosim? :P