Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ambitioins
U mna sa to prejavila v podstate som si to citila na začiatku ale tennos som mala opuchnuty a viem že ked som tam šla za mesiac tak o tom sa doktor so mnou nebavil alebo az takto za par mesiacov je vidno co je opuchlina a co tvrdy hrbol.Myslím že sa nebude s tebou baviť už o zbrusovaní lebo to je fakt skoro.Ja uz ho mam teraz po pol roku odpuchnuty tak vidim ze hrbol ostal. No a ta spicka tiez bola najprv krasne dohota ale teraz vidim ze padla.som zvedava čo mi povie no najskor by teba operoval po tom pol roku skor ti to neurobi.
S1M
Spička ti počase može padnut.Ja som tiez prve dva mesiace mala pocit že mam krasny nosik ,len ked začne odpucht tak uvidiš az neskor ak máš hrbolcek uz to nezmizne je to tvrde.preto mne to uz je vidno teraz dost tak preto chcem ist.Budem to mať ako opravu a opravy typu zbrusenie robi potom už len v lokalke.
liza8
Hej ja som bola na prvej opke u Kovača v januar.
Matiska:kukam ze viaceri v poslednej dobe idu reklamovat poznam este dve baby co boli u kovaca a idu no ja mam mesiac po opke akoze celkovo operacia sa vydarila,som spokojny musim uznat len na tej nosovej kosti mi to zase zhrublo tak mi to asi bude musiet kus obrusit idem za tri dni na konttrolu tak sa snim o tom pobavim u teba sa to teda prejavilo az po par mesiacoch???
Matiska
Operoval ta teda Dr.Kovac ci niekto iny? A preco ti padla spicka? Ci to sa stava?
liza8
Jasne, dam vediet, hadam sa to podari.
Ahoj Kristína už som ti to tu písala tak ešte raz :-)
Trška: 0905 204 494 - najlepšie je mu volať a objednať sa na konzultáciu od 14:00 - 20:00 hod.
Koštál: 0903 411 555
Matiska
a ty si bola u dr. Kovaca na 1. opke?
Dr. Kovac robi v celkovej, nie v lokalke:). Oprava je zadarmo u toho isteho doktora ale:).
Ahojte
ja som pol roka po plastike idem na kontrolu aby som sa dohodla s p. dr. Kovacom na oprave.Zostal mi totiž hrbol a padla mi špička tak si to dam spraviť. Máte neikto skusenosti s opravou u dr. Kovača?bude ma robiť v lokálke.Uvidim čo mi povie. Myslíte že špičku teda tiež moťžem reklamovať??
dakujem za info
Baby, neviete mi poslat kontakt na dr.trsku a dr.Kostala?
bola by som velmi vdacna
kookai11@azet.sk
dakujem
K
SIM
juj, to aj mne, tak potom mi musim povedat, ako ti to cele prebehlo:))...prosim :)