Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ruso
ja ho mam velky a hrbolaty, jednym slovom hnusny:)...a teraz nie si spokojny? Ved asi mas v nosteku este tamponadu a teda si ho velmi nevidis aky je. Alebo co sa ti nepaci?:)
liza8
Heh fajne som to zvláááádol ...neboj sa ty nist...len sa bojim toho ze aj po odpuchu nebudem spokojny...no nemozem vraviet dopredu...a ty co mas s nostekom?
Iva dakujem moc,
som to tu nenasla :))
ruso
viem, ze si bol vcera, som aj na teba myslela:)..si to tu pisal.
Potom ked uz budes lepsie vidiet nostek napis, ako si spokojny:). Ja mam ist 24.8. a trochu sa bojim. Ako si zvladal anestezu?
liza8
Ale celkom to ujde zatial som zvedavy ake to bude ked to odpuchne bo teraz tym niesom este taky nadseny....a len dneska som prisiel domov vcera som bol na opke
ruso
a ako ti to dopadlo?:)..ako sa citis?:)
ruso
a ako ti to dopadlo?:)..ako sa citis?:)
All
a ako ste zvladali narkozu? Bolo to v pohode?:)
Matiska
a ako to vyzera, ked ti ta spicka spadla a spravil sa ti hrbcek? Pocitam ale, ze aj napriek tomu, je to ovela lepsie, ako bol tvoj povodny nostek, ci?:)
ALL
Ahojte dneska som sa vrátil domov z operácie...Neviete mi podradit nieco na odpuchnutie?Na vyplachovanie nosa mam Sterimar.DAkujem