Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ilona77
A kolko si za nu platila?Ja mam inak nieco podobne mozme vymenit foto.....mas icq?
SIM
dakujem ti velmi pekne za podporu:)...jasne, ze sem napisem, ak teda nepride nieco, preco ma nebudu chciet operovat, napriklad choroba alebo tak, lebo sa vobec nesetrim posledne dni:D, ach!
papaja
ja sa asi tiez dam na citrony pred opkou, aby som to pre istotu nedostala:), ale som rada, ze ti to neprislo, tak si sa bala:)...moja
liza 8
poctivo som jedla citrony,tolko som ich do seba napchala ze teraz nie som si ista ,ci to vobec najblizsi polrok dostanem :))
s1m
ja som tiez chcela ist inkognito ale plna cakaren ludi,,,no esteze nie som z bb :)
liza8
Budeme ti drzat palce, neboj prve 2 dni prezijes a potom to uz bude len a len lepsie :) Ja som to musela koli menzesu presuvat o tyzden neskor a este som aj dostala nadchu 2 dni pred operaciou ale homeopatika vyliecili a primar si ma zobral do parady. Potom sem napis ako si dopadla ;)
liza8, papaja
Tak akoze tieto prve dni som strasidlo :D Podaktori, ludia po mne pozerali.. Teraz som uz mala siltovku tak to bolo menej napadne.
Bolesti radim do kategorie slabsich lebo toto nie je nic a ak niekomu vyberali krcne mandle tak to je neskutocna bolest. Ved aj keby to kusok bolelo, supnes si Novalgin a je :)
Ja som sa bala aby ten nostek nebol dohora aby som nevyzerala ako prasiatko :D ale musim uznat ze Dr.Kovac ma dobry vkus :) Uvidime ked to odpuchne.
papaja
zavidim ti simonka, ani nevies ako, dufam, ze mne to tiez vyjde, predoperacne, nemať menzes a podobne starosti...:)..ty stale nic?
to hej,dobry maraton :)
dnes sa pretekame v tom pisani baby:D...
liza 8
ahhhhhhoj :))
ja som teda precitlivela az moc,taky hypochonder ale fakt neboli
SIM
a este ...ako velmi si spuchnuta?...da sa to, alebo by sa ludia moc nalakali?:D