Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

papaja

s1m

ten moj vypada ako keby som mala cernosskych predkov ale taky bol v podstate cely moj zivot,ukludnujem sa tym,ze to je opuch ale napr.zboku ked sa pozriem nevidim na tej spicke take vystupky ako kedysi

liza8

SIM

a nespravil ti ho nejako moc dohora, vsak?...lebo to nechcem :D...mat ho dohora:D...

inak baby, to vas fakt nic neboli zatial?:D...ste hrdinky

S1M

papaja

Ja som spuchlina tak sa chladim ladom :)Hlavne okolo oci to mam podliate. Zatial sa mi ten moj novy nos paci aj ked je este opuchnuty. Len nech vydrzi.

papaja

s1m

no presne,ja som tiez nemala ziadnu chut :)
ale ten perkelt vypadal super,isto aj chutil
ja som mala na nohach take biele silonky :)

S1M

papaja

Sestricky co tam robia cez den tak su uuplne skvele :) Tie co tam boli na nocnej boli kusok ukecane a stale stebotali a menej kontrolovali.. Pri tych ich reciach nam zabudli aj odbandazovat nohy ale inak strasne mily personal, fakt :) a fajn strava (aj ked som necitila chut ale urcite to bolo dobre, ked to dobre vyzeralo :D )

S1M

liza8

No a nostek je opuchnuty, ale stale vyzera lepsie ako ten pred tym - dlhy a hlavne krivy. Necham sa prekvapit :) Myslim, ze horsie to nebude.

papaja

sim

ale tie sestricky su zlate,vsak?
ja som tam tiez ine haluze kecala...a precitala asi vsetky casaky,co tam mali :)

S1M

papaja

Najhorsie su prve dve noci, potom je to uz ok :) Ja som mala horsiu tu co som bola doma lebo uz som nebola na infuzke.

liza8

Ja som z okolia ;) Dobehla som si tam dnes nech mi to vyberu. Neskutocna ulava.

Najlepsie bolo ze po narkoze tam vsetci spali, ja som sa hned zobudila a nie a nie zaspat tak som tam s mojimi otazkami otravovala sestricky :)