Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
s1m
ten moj vypada ako keby som mala cernosskych predkov ale taky bol v podstate cely moj zivot,ukludnujem sa tym,ze to je opuch ale napr.zboku ked sa pozriem nevidim na tej spicke take vystupky ako kedysi
SIM
a nespravil ti ho nejako moc dohora, vsak?...lebo to nechcem :D...mat ho dohora:D...
inak baby, to vas fakt nic neboli zatial?:D...ste hrdinky
papaja
Ja som spuchlina tak sa chladim ladom :)Hlavne okolo oci to mam podliate. Zatial sa mi ten moj novy nos paci aj ked je este opuchnuty. Len nech vydrzi.
s1m
presne :)
ja sa chodim kazdych 10 minut pozerat do zrkadla,ty si na tom ako? ")
papaja
Tak sme to prezili :) uz len dufat, ze nebudu horucavy a vsetko sa zahoji tak ako sa ma.
s1m
no presne,ja som tiez nemala ziadnu chut :)
ale ten perkelt vypadal super,isto aj chutil
ja som mala na nohach take biele silonky :)
papaja
Sestricky co tam robia cez den tak su uuplne skvele :) Tie co tam boli na nocnej boli kusok ukecane a stale stebotali a menej kontrolovali.. Pri tych ich reciach nam zabudli aj odbandazovat nohy ale inak strasne mily personal, fakt :) a fajn strava (aj ked som necitila chut ale urcite to bolo dobre, ked to dobre vyzeralo :D )
liza8
No a nostek je opuchnuty, ale stale vyzera lepsie ako ten pred tym - dlhy a hlavne krivy. Necham sa prekvapit :) Myslim, ze horsie to nebude.
sim
ale tie sestricky su zlate,vsak?
ja som tam tiez ine haluze kecala...a precitala asi vsetky casaky,co tam mali :)
papaja
Najhorsie su prve dve noci, potom je to uz ok :) Ja som mala horsiu tu co som bola doma lebo uz som nebola na infuzke.
liza8
Ja som z okolia ;) Dobehla som si tam dnes nech mi to vyberu. Neskutocna ulava.
Najlepsie bolo ze po narkoze tam vsetci spali, ja som sa hned zobudila a nie a nie zaspat tak som tam s mojimi otazkami otravovala sestricky :)