Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
liza8
Ano v BB mi ju vyberali, po 2 dnoch. Neboli to, len je to neprijemne ;) ked z teba tahaju dlhe krvave gazove rezance ale neskutocna ulava to potom bola. Uz ma len vnutorne dlahy tlacia a opuch hneva ale prezijem, nie je to zas najhorsie.
SIM
tu tamponadu ti vyberali este v bb??? a bolelo to?:)...dik
papaja
Wobenzym su tabletky kludne si pozri www.wobenzym.sk , su proti opuchom a po operaciach, akasi liecba enzymmi. Vraj to dost pomaha. Ja to nechavam len na prirodu, tieto enzymi a Sterimar popripade lad ;)
papaja
Dnes si isla domov ci este zajtra ides dat vyberat? Nebola si ty tam taka pekna blondynka? :) Ja som prave cakala na vyber tamponady.. opuchnuta s modrinami okolo oci, no hroza tieto prve dni.
all
baby myslite,ze staci striekat len ten sprej s morskou solou do nosa?alebo ako tu pisete je lepsie sa este natriet wobenzynom a pod?
tiez to mam uspesne za sebou........a je to super pocit aj ked este neviem,aky bude vysledok ale dufam,ze to stalo za to
ruso:
To je individualne, v mojom pripade som bola iniciatorom reoperacie skor ja, on ma varoval, ze ten hrbolcek tam vidim len ja a on, ze je uplne minimalny a zbytocne mi bude do toho rypat, ale ja som trvala na zbruseni, co teraz banujem, lebo namiesto malinkeho hrbceka na lavej strane mam teraz velky na vrchu nosa. Na kontrole mi vravel, ze sa tak zrasta ta kost, ze to on neovplyvni, ale mam prist este v januari a uvidime... Tvrdi, ze by to malo dovtedy zmiznut (o com pochybujem).
Nie je nič lepšie ako keď po operácií a dvoch prebdených nociach vytiahnu tamponádu :) juuuj. Pomáhal vám Sterimar?
ilona77
Ta reoperácia sa da dohodnut na základe čoho?Či povieš dr.na kontrole že na nose sa ti nepáči to a to?A dr.nemóže reoperáciu odmietnuť?
jani pusa sa ma dobre uz som na to aj zabudla :D a s nosom som celkom spokojna aj ked kde tu by som niečo vylepsila ale na pohlad vyzera pekne, to len ja na nom stale niečo hladam, najradsej by som bola keby bol z hliny a kde tu by som este pritlačila :D ale to je uz udel nas reoperovanych stale niečo hladame :D