Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
SIM
a akoto, ze po dvoch dnoch si tam este bola?...ved oni na druhy den prepustaju domov. Ci si odtial z blizkeho okolia?..Ze si tam prisla na to vybratie tamponady, ci ako?:)...Zatial mas aky pocit z tej operacie okrem toho, ze ta nic neboli, co som rada:D...Myslim z nosa noveho, i ked sa to ani velmi neda teraz este:)
sim
mne nedali na oci nic,teraz tiez dycham tak na pol dierky,najhorsie pre mna bolo vcera sa najest,to prehltanie....
aj mne sa zda,ze ho mam viac opuchnuty ako vcera,ale tak to asi byva na druhy den
myslis,ze tato noc bude este horsia ako ta v nemocnici?
papajaKed som sa prebrala z narkozy tak som mala na vieskach naplaste. Vraj koli opuchu. V nemocnoco vsetko OK a ked som prisla domov tak som napuchla a ani som poriadne nespala. Teraz som rada ze sa mi podarilo dychat lavou dierkou :) Ty asi taketo tazkosti nemas co? Ja som mala nos dlhy, krivy a siroky tak siel nanovo.
s1m
vidis,to si mala aj lifting viecok potom,2 v 1 :)
papaja
Mne robil komplet nos, lamal.. Preto som mala asi aj tu tamponadu. Mam to vsetko vystuzene. Vyberal mi to po 2 dnoch cize dnes. A rano som tak napuchla ze som mala oci male ako japonka :D Uplne strasidlo!
papaja
Ahh jaj same bola, bola.. prepac nejako mi to pisanie po tej narkoze ide tazsie.
s1m
ja tam nemam ani dlahu, zacinam mat pochybnosti ci mam vobec operovany nos :))
kedy ti vyberal tu tamponadu?rano pred odchodom?tebe aj lamal kosti?lebo mne len spicku
papaja
Nie som blond :P Hmm no ja som tam bola na jednu noc. Bola som tam jedina nosiarka, inak tam bola jedna pani (blond) ale ta bola na operacii ucha. Bola so mnou na izbe.
Juuj tak to bud rada ze si nemala tamponadu. Mas aj vnutornu dlahu? Mne tam do nosa napchal hadam vsetko co sa dalo.
sim
nebola som to ja :)
ale nejaka blondinka obviazana sla v utorok rano domov,nebola si to ty? :D
inak mne nedavali tamponadu vobec,vraj len nejake spongie co sa vstrebu prip.vysmrkam alebo tak
teda budem musiet pozriet ten wobenzyn nech nie som spuchnuta moc
kolko dni si tam vlastne bola?
sim
nebola som to ja :)
ale nejaka blondinka obviazana sla v utorok rano domov,nebola si to ty? :D
inak mne nedavali tamponadu vobec,vraj len nejake spongie co sa vstrebu prip.vysmrkam alebo tak
teda budem musiet pozriet ten wobenzyn nech nie som spuchnuta moc
kolko dni si tam vlastne bola?