Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
SIM
neboj, hadam to nebude horsie ako bolo:)...ja len, ze sa bojim ci ma stihnu aj na interne objednat a tak, ked pojdem az v pondelok:(...lebo este som u obvodnej vobec nebola, ani jej povedat, ze idem na opku, tak ja dufam, ze to vyjde, neviem sa rozhodnut kedy...
No ja ma nesymetricky nos momentalne nie je rovny ale to bude najskor opuchom. Po 2 tyzdnoch sa uvidi ked to zacne odpuchat akym smerom sa to poberie. Zatial mam obavy, pravdepodobne zbytocne, ale su.
S1M
Ten istý problém mám aj ja...je to aj tým že ti to robili hlavne v tej dierke myslim vacsie zmeny....mam to tiez a v tej dierke mam aj viac chrast..
s1m
diky diky :)
mna tak vsetko skrabe v tom nose,ide ma urvat
papaja
Kusok som spanikarila :) Inak skvely den, od rana nam tu vrtaju do steny a huci mi z toho v hlave. Ten Wobenzym uzivam 3x3 denne. Uvidim co je to za zazrak... hadam uz po tyzdni.
liza8
Jasne staci ti ist v pondelok ;) Hlavne je aby si mala vysledky vcas.
SIM
ani nevrav. mam nejaky zapal od dnes:(...no super, som zvedava, ci vobec prejdem cez predoperacne...och, rozmyslam, ze pojdem k obvodnej az v pondelok (17.8.), nebude to moc neskoro, ked operacia je 24.8.?
s1m
neboj,to mam aj ja :)
ozaj ako casto uzivas ten wobenzyn a v akych davkach prosim ta?
Prosim poradte,
Aj vam sa po septorhinoplastike nedalo dychat jednou dierkou este aj 4 dni po operacii? Moze to byt opuchom alebo sa tam nieco stalo co sa nemalo? Lavou dierkou z casti dycham ale pravou sa mi neda ani smrknut, len ked mi Dr. vytiahol tamponadu tak chvilu ale od vtedy stale nic :( Je to normalne?
ilona77
no ja som isla s tým ze by som tiez co to chcela vylepsit ale ani sa nechcel o tom bavit. zeto je akurat vsetko aj spicka je akurat a tym ze mne kusok nad nosom nadrabal tak ani kost by mi uz nerobil len som zistila ze mam iny problem pri prerabani prepazky sa ti moze stat ze sa ti nejako zablokuje dierka.. tkaze ma musi dat do lokalky a vyrezat mi kusok s jednej dierky nech mozem dychat.ze obcas sa to stane. lebo ja dýcham s tou dierkou tak pol dna iba. No takze s prerabky nosteka nic nebude :-( aj ja by osm sla kosstalovi len nemam uz na to a okrem toho zasa sinemozem dovolit byt doma.mozno niekedy inokedy :-( sa nato podujmem.
liza8
Ani ja som sa nesetrila, chcela som si poriadne uzit dni este pred opkou no a BUM nadcha, ale vyliecila som ja len tak tak.
Akurat uz zacinam byt nervozna z ten vnutornej aj vonkajsej dlahy lebo to tlaci a v noci sa mi upchava jedna nosna dierka krvou a potom mi to tam tak zblnkoce no hroza. Ale mam pocit, ze den za dnom sa to zlepsuje.