Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Papaja Iva_
Mne tie leukoplasty este drzia ale ja mam aj dlahu.. Bude to tyzden co nas operovali. Mne ale robil cely nos a jej len spicku. Mne sa odlepuju tie leukoplasty, co drzia dlahu tak som si to este raz prelepila, ale aj tak to uz nie je ono, hadam to nemam nakrivo.
Či dlhšie si po operácii? a tieto leukoplasty si mala už iba tak na jeden týždeň? Tak by to nemalo vadiť.
Papaja a ty si nemala dlahu na nose? Iba leukoplasty? Tušim si iba týžden po operácii tak keď tam pôjdeš mu povedz, že ti to nedržalo a odlepovalo sa to a nemôže ti nič vyčitať.
iva
no ja si to asi hodim,ten doktor ma prizabije,mne to zliezalo dolu aj tak a po bokoch sa to cele odliepalo tak som to dala dolu,do kontroly by mi to tam isto nevydrzalo....boze ak som si tym dokafrala nos tak ma porazi
kerinka
Na tychto forach ludia vacsinou pisu ked maju problem alebo ked nieco nevedia. Urcite by si nasiel ludi co sa im to paci hned po prvej operacii. Dufam, ze tam bude patrit aj ja lebo pomaly odpucham a nevyzera to zle, lebo som aj tak mala strasny nos a horsie to podla mna nemoze byt. A este jedna vec: Povedz mi, ked bola nejaka zena so sebou uplne spokojna? :) Podla mna ich je velmi malo. Ini mozu povedat, aky ma perfektny nos no ona nikdy nebude spokojna lebo vzdy si na nom nieco najde a na tu reoperaciu pojde. Takze si myslim, ze ty budes spokojny uz po jednej operacii ;)
Ono je to zalepene preto aby koža na nose dobre sa prilepila alebo ako to nazvať na tu kosť na nose. A ak si to mala aj okolo špičky tak ti ju ten leukoplast držal v tej spravnej výške aby sa ti to pekne zahojilo. Ale ak ti to už nedržalo, tak by ti nemal nejako "nadavať" lebo za to nemôžeš. Ti doktori nemaju radi, keď si to niekto sam odlepuje, alebo prelepuje...
Iva
diky :)
preboha ja truba som to odlepila a nemam nahradu :(
mne sa zdalo,ze mi to len drazdi kozu a ani to tam nejak extra nedrzalo,myslis,ze to tam musi byt?
Papaja
oni maju take špecialne leukolplasty ktore nedraždia kožu, napr mne sa z obyčajneho robia pluzgiere tak ak maš taky ako oni tak si nos zalep aby si nemala z toho zle pred doktorom. Ono to ma svoj učel, po dobu tých dní ako treba.
Alebo neviem kedy ideš na kontrolu, radšej by som zavolala Kovačovi čo maš robiť. Maj sa.
all
mozno blba otazka ale...mala som robenu spicku a dnes som si zlepila vsetky naplaste, ktore mi na nos dali lebo ma pod nimi strasne svrbela koza a vlastne aj same sa odliepali,myslite,ze by som ich mala nahradit a dat tam nove alebo to nevadi a mam to nechat tak?
vdaka :)
kerinka
myslim,ze dr KOvac robi opravy v lokalke a zdarma tak sa nemas coho bat,ja som u neho bola pred tyzdnom,cely zivot ma stval moj nos,aj som sa bala ist na operaciu lebo som citala vela desivych clankov na roznych disk.forach ale nemas co stratit,sama to na sebe vidim,keby som nesla tak by som cely zivot uvazovala ake to mohlo byt keby som si to dala operovat,treba risknut,moze sa podarit na prvykrat,tam hra ulohu viacero faktorov,mne sa ten moj zatial paci,neviem aky bude ked odpuchne ale vidim rozdiel a ani to nebolelo takze ti odporucam ist do toho