Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
kerinka
je velmi pravdepodobne ze pojdes na reoperaciu, pretoze je velmi malo ludi, ktori to maju na prvy krat uplne podla ich predstav, plasticka operacia tiez nie je kuzelnik a nie z kazdeho nosa sa da vytvorit to čo by sme naozaj chceli aj ked v drvivej vacsine je to samozrejme o vela lepsie. ale aj tak si myslim ze sa nemusis bat. ked si uz rozhodnuty, tak určite chod do toho a uz nezalezi či na prvy alebo druhy krat, pretoze nos nie su dziny ktore po pol roku vynosis a kupis si nove :D takze určite ti to prinesie dlhodobe potesenie a zvysenie sebavedomia. operacia nie je nič strasne, takze ti prajem vela stastia a samozrejme abyx ti to vyslo na prvy krat
SIM
ale oci ta nejako neboleli?:)...pisala som kovacovi, ze si kvapem take kvapky na tlak, a povedal, ze nevadi, ale ja sa aj tak bojim:)
Este chcem dodat, ze toto pisem s priatelkinho nicku, pretoze ona tu je prihlasena. Aby ste sa nedivili, ze mam babsky nick a pisem v muzskom rode...
Ja som uz z toho vsetkeho velmi smutny. :-(((. ja uz ozaj neviem co si mam o tom vsetkom mysliet. Mam velmi skaredy nos, vzdy som sa utesoval plastikou. Teraz mam 23 rokov, a uz mam aj vybrateho doktora ku ktoremu by som na plasticku operaciu isiel.Ale citam velmi vela diskusii, a ja uz mam pocit ze vsetci co ste boli na plastike nosa ste sli minimalne na jednu reoperaciu. Doteraz som vsade cital chvalu na doktora Kovaca z BB, tak som myslel ze on mi to urobi uzasne na prvy krat. Ale ako som sa zacital do tejto diskusii na zdravi, tak som cital ze aj k nemu chodia po operaciii aj na reoperaciu. A proste nechcem dopadnut ako Jakson. Velmi tuzim po peknom malom nose. A rozhodne na tu operaciu pojdem, pretoze horsie to uz podla mna ani mat nemozem, ale som ozaj smutny z toho, ze zrejme na operacie nosa pojdem aj 2,3 styri krat :-(((. Je tu vobec niekto, kto bol na operacii nosa raz a bol spokojny? Ja mam taku bambulu, velke dierky, aj dlhy je. A este mam aj dojem ze tam mam tu hrubu kozu, co ste tu pisali ze s takou hrubou pekny maly nos nikdy nebude :-((((. Este by ma zaujimalo, ci na reoperacii u Kovaca sa plati, a kolko, a ci uz tu reoperaciu by mi robil v lokalke? Ja osm rozhodnuty ze na plastiku nosa pojdem, ale velmi by som chcel pocut ze aspon niekomu uz prva plastika priniesla potesenie.
liza8
Ak ti budu davat tamponadu tak ocakavaj ze ti budu oci slzit kym ti ju nevyberu - tak 2 dni. Oboznam ich ze to mas, mozno ti daju aj nejake lieky na opuch domov. Ja som mala opuchnute okolo oci, take podliatiny, ale ked sa vybrala tamponada bolo po tom.
SIM
tak ja to budem mat tiez tyzden pred, ked pojdem v pondelok:).
A neboleli ta nejako oci potom, ci iba pre opuch zle vidis?:)...lebo mam trochu problemy s ocami, mam vyssi vnutroocny tlak, tak sa bojim, ci nemozem oslepnut, alebo si na ne nejako uskodit tou operaciou, lebo ako vieme, nos a oci su spojene:D...
liza8
Ja som bola u obvodnej a na EKG v jeden den, vysledky z krvi mali uz v ten den poobede takze som to stihla za jeden den a to som bola v pondelok, tyzden pred, ale v piatok som si bola este pre kartu u obvodnej a po vikende som uz isla na operaciu.
Neskutocne, aka som bola prve 3 dni spuchnuta. Myslela som, ze mi hlava praskne, ani cez oci som poriadne nevidela ale uz je to ok.
SIM
a ty si bola kolko pred operaciou u ten tvojej obvodnej?:) tiez tak neskoro?
SIM
tak myslis, ze ten pondelok je v pohode?:)...stiham?...dakujem za povzbudenie
liza8
Obvodna ta len zvazi, zmeria, zoberie krv (vysledky mas na druhy den) a moc, zoberies si kartu, interne stacilo len EKG tam som na nich zatlacila ze mam za chvilu operaciu a bolo. Ja som to stihla za 2 dni ;)