Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Iva_
Takžč cca po polroku bude nos akože totál zahojený?A po akom čase zmiznú asik bolesti zhruba?2-3 mesiace?
S1M
Ahoj a aký čas si po operácii?Je dosť normálne že ma ešte bolí špička nosa na dotyk 3 týžden po opke?
s1m
tak ja neviem co ta hrcka moze byt..ale je to dost bolestive na dotyk
ruso, Iva
Aj ja mam nos momentalne nesymetricky, ze je na lavej strane viacej opuchnuty. Treba len cakat a nepanikarit ;)
liza8
Nesmies mat ziadnu infekciu, telo bude mat co robit same so sebou po narkoze ked bude zdrave, nie to este keby bolo infikovane. Ak nebudes mat dobre vysledky: bud krv v moci alebo zvyseny pocet leukocitov.. nepustia ta.
papaja
Nemam tam nijaku hrcku ale citlive to este bolo.
baby?
keby mi zistili pri predoperacnych nejaky zapal, iny ako od dychacej trubice, proste z nejakych bakterii, tak by ma k tej operacii npustili?:(...zajtra tam chcem ist a bojim sa, ze budem mat zly moc....
Ruso aj ja som ho mala nesymetricky a ta nosna dierka sa ti môže aj nemusi upraviť musiš počkať pol roka a potom uvidiš. Ja doteraz nemasm nos z každej strany rovnaky a preto idem zase. To je to riziko operácie a stým treba ratať, že sa to môže aj takto zle zahojiť.
s1m
diky,budem teda poctivo uzivat dalej :)
pocuj neurobila sa ti v mieste,kde si mala vpichnutu infuziu taka hrcka?
mne hej a neviem co to je ale na dotyk to dost boli
iva
ja mam tzv.bio oil,vraj to pomaha hojeniu jaziev a ran tak si to idem tym natierat,dufam,ze to tie chrasty uvolni
kerinka
ja som po prvej operacii a nos uz som mala okomentovany,vraj ci som si ho nedala zmensit,tazko vsak povedat v akom stadiu bude po uplnom zahojeni ale horsie ako to mas to hadam byt nemoze,podla mna aj jedna operacia pomoze aspon s nicim
Iva_
Pocuj inak aj ty si mala nos po operácii taký nesymetrický?Zdá sa mi že jednu stranu nosa mám vačšiu ako druhú cez tu dierku ktorú ma asi operovali...Tak neviem ci to ešte može odpuchnut alebo nie....
Iva_
No tak to je dosť dlhý čas podľa mňa.A dokedy možem očakávať že sa nos bude hojit,meniť.Neviem či to ešte možem posudzovat som 3 tyzdne po opke....ďakujem
papaja
Neviem po akej dobe vidno zmenu ked ho beries ale zda sa mi ze po tyzdni. Vraj ulahcuje priebeh hojenia a zacelovania.. Skus to pohladat na www.wobenzym.sk.
kerinka
Dufam, ze ja, lebo mne sa uz nechce ist pod noz. A ver tomu, ze keby mali baby taky hrozny nos ako mam ja tak by sa im pacilo akekolvek vylepsenie.