Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

papaja

ruso

preboha pockaj dva mesiace a potom ries symetrie a pod,kym to mas opuchnute a cerstvo po operacii tak sa zbytocne nenervuj ako to teraz vypada kym to nie je ustalene

papaja

s1m

kedy tam mas este ist na kontrolu?
ja ze raz a finito :)
tak vidis,stalo to za to :)))
super,ze si spokojna s vysledkom

S1M

papaja
Este ma nefotili :) Mozno az na dalsej kontrole. Vobec nic mi nevraveli na ten leukoplast, vraj to uz nevadi :) A nostek? Sice opuchnuty ale SUPER! Potom napis ako si dopadla ty ;)

papaja

s1m

supeeeeeeeer :))
a ako vyzera nostek?teda prvy dojem z neho?
tak naplast este do piatku?a nevraveli nic ked si mala inu ako co ti oni dali po opke?
aj ta fotili?

Iva_

Ruso do pol roka odpucha a meni sa. Zahojeny uplne bude až po roku akože definitívny tvar takto mi to vravel môj chirurg. A ak citiš bolesť alebo je citlivý na dotyk, tak to ti prejde asi za 2 masiace. A špičku nosa si nemusiš citiť a bude tvrdá aj 4 mesiece.
Ale doteraz neviem prečo to všetko tak dlho trva.

S1M

papaja

Uz mam vsetko doleeee :) Sice som este opuchnuta ale aj tak to vyzera lepsie ako to bolo :) MUDr.Kocajda mi vyberal dlahy z vnutra kym neprisiel primar, obaja maju zlate ruky, nic nebolelo :) Sice sa mi kusok pokazila plet ale to sa napravi, teraz mam len naplast do piatku. Uz len odpuchat :)

S1M

papaja

Ved zajtra ides k primarovi, nie? Opytas sa ;) Ja idem teraz za chvilku, hadam to dobre dopadne lebo aj mne sa odlepil leukoplast.