Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
SIM
to som rada, ze uz tyzden po operacii si taka v pohode:)...a uz nic neboli?..ake mas pocity, nostek je rovny? mensi?:)
Ahojte, tak som si precitala skoro vsetko. A tak ma napadlo, co poviete na to, ze keby sme si urobili album, ako maju aj baby na teme silikony? Mali by sme tam fotky, pred operaciou a po operacii. Aj mena doktorov by sme tam mali. Myslim, ze by nam to navzajom vsetkym pomohlo. Samozreje, ze pristup na album by mali iba ti co uz fotku svojho nosteka, ci uz pred operaciou alebo po operacii poslali. Hesla by sme si nechali iba pre seba. No, aspon ja by som bola rada, keby sme taky album mali. Co si o tom myslite?
liza8
Vcera mi dali dole dlahy a v pohode :) Uz mam len leukoplast cez nos. Vonku som uz bola ale len medzi neznamimi ludmi. Som zvedava, ci si niekto nieco vsimne. Cakam uz len kedy mi vymizne modrina na lici a budem vladat dlhsie chodit ;)
malamama
ahoj, vysledky mam dobre, tak neviem, ci mam byt rada, alebo nie, ked to nic neodhalilo:D...ale zatial sa tesim, este interne zajtra:)
SIM
A ty sa nam ako zotavujes? Uz sa ti da ist aj medzi ludi, alebo stale velke opuchy:)?
all
Na jednom fore som citala, ze velmi dobry je MUDr. Marsal z Trnavy..nepoculi ste niekto o nom??
ruso
Doktor Kovac patri medzi najvacsich odbornikov na SR, urcite by ti to zle nespravil, ma tam este aj ludi ktori mu pri tom asistuju. Treba len cakat a pomaly odpuchat a hlavne nestresovat.
papaja
asik to skusím tak ako vravíš máš pravdu počkam uvidim....
s1m
diky,dam vediet ako som dopadla :)
to tam treba znovu ist o dva tyzdne??
papaja
O 2 tyzdne idem znovu a potom uvidim, mozno po polroku ma daju a vtedy ma odfotia, ked to vsetko odpuchne. Ved ten opuch mizne pomaly a este sa to bude zmensovat a tvarovat :) som zvedava. Tak primar vie ze som z nedaleka, ze sa mi lahko dochadza tak ma moze dat na kontrolu aj viac krat. Drzim zajtra palce ;)