Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ozaj, pytali od vas na predoperacnych peniaze? lebo odomna nie...
SIM
tak ja uz mam vsetky vysetrenia, v pondelok ma to caka a uz sa bojim:)...juuuuj a ako moc...omladlo?:)...o tom som pocula, ze to vie cloveka omladit:)...mohla by to byt pravda, ale asi iba, ak sa operacia podari:D...inak neviem:D
s1m
diky moc za to odporucanie wobenzymu,fakt sa mi zda,ze to odpuchlo az v rekordne kratkom case :))
vraj sa zatial dobre hoji tak som rada :)
ruso
myslim,ze fukat nos by si este nemal ale asi zavisi aj od toho,co ti robili,niekto to neodporuca par dni alebo tyzdnov po operacii
nie je tak dlho co ti ho robili tak zbytocne sa kvoli tomu trapis,ten nos sa moze formovat aj rok
a s tym tuknutim neviem,zavisi na tom ake silne bolo
skus tiez ten wobenzym co mi poradila sIm,zda sa,ze pomaha
liza8
Vyberania tamponady sa nemusis bat. Primar to povie aby si si dala hodinu pred tym Novalgin ;) A nie je to bolestive, len neprijemne. Len zhlboka dychaj a za par sekund je po tom. Vyberanie dlahy tiez neboli. A ako ci ma to zmenilo? Vraj vyzeram mladsie ale podla mna je to este tym opuchom a tym, ze sa mi vyhladili vrasky kedze som sa nemohla sniat ani nic ked som mala dlahu a leukoplasty na tvari :)Ostatne uvidim ked to odpuchne.
SIM
a velmi ma tesi, ze mas takyto pocit, lebo ja chcem tiez mat uz konecne rovny nos a tiez dufam, ze to bude moja prva a posledna operacia:)...inak nezmenilo ta to velmi?:)
SIM
prvy tri noci su hrozne? a potom uz sa da?:)...dufam, ze u mna to bude podobne, ze tiez nebudem citit velmi bolesti. ja sa aj tak najviac bojim toho vyberania tamponady a dlahy:)...niekto vravi, ze to sakramensky boli:)...ooooooouuu
papaja
to sa nedá....mám taký pocit že sa to už nezmení..inak moze sa mi stat nieco s nosom ked si ho len obcas nechtiac kus tuknem napr.ked idem fukat nos?
ruso
Preboha ako mozes vediet ze sa to nezmeni? Ved nechaj tomu volny priebeh.
liza8
V mojom pripade je nos necitlivy a neboli :) Ako odpucha tak vyzera byt mensi, rovny a uz teraz mozem tvrdit ze je pekny :) Po tyzdni je to neporovnatelne lepsie. Najhorsie su prve 3 noci.
papaja
Super :) A co ti povedal? Dobre sa to hoji? Ja mam pocit ze ten Wobenzym mi pomaha rychlejsie odpuchat :)
papaja
to sa nedá....mám taký pocit že sa to už nezmení..inak moze sa mi stat nieco s nosom ked si ho len obcas nechtiac kus tuknem napr.ked idem fukat nos?
ruso
najma v lete ked je teplo nos pomalsie odpucha tak nehadz flintu do zita,este nevies,aky bude konecny efekt
sm
diky,prezila som to :)
tiez mam este dve kontroly pred sebou