Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

viki100

All,

hladam niekoho, kdo bol na operacii nosa u Dr. Gubu alebo Dr. Kostala. Neviem sa rozhodnut, ku ktoremu doktorovi ist.

S1M

papaja

No ja som neplatila, obvodna mi vsetko spravila a odporucila ma na kardio a bolo. Vsetko zadarmo..

malamama

Pred operaciou som si mala ist kupit na recept co mi dal fyziologicky roztok, novalgin a 3x nejake ampulky proti opuchom, 4x elasticke obvazy na nohy (ak mas take pancuchace tak tie), ine nic. Doma si mozes davat ten Novalgin od bolesti co ti ostane a Paralen (Anopyrin sa brat nema, ziadne antipyretika by sa pred a po opke brat nemali).

papaja

all

baby to nemyslite vazne ze ste neplatili za predoperacne??
mne dali blocik na skoro 29 eur,vraj to je esteticky zakrok a nehradi poistovna....

s1m

ja uz si davam toho wobenzymu len 2x2,zda sa mi,ze to mam celkom odpuchnute,fakt dikes,ze si to odporucila :)

malamama

ja ho beriem od druheho dna po operacii,tiez na zaciatku 3x3

liza8

SIM

lebo kamaratka platila na predoperačnych, tak som myslela, ze aj ja, som bola prekvapena, ked nic nechceli:)...
Hej, som s nosom dost nespokojna, je hrozny:).

Malamama

ano, som rada:)..vysledky budes mat zajtra?..a interne kedy?

malamama

S1M,papaja:

odkedy a kolko tabliet denne beriete
wobenzymu?

liza8: no vidis,ako ti to pekne vyslo :)
ja som dnes bola na tej krvi.

S1M

papaja

Tak Wobenzym pomaha vstrabavat modriny a opuchy. Nieco na tych enzymoch bude :)

liza8

Sice nos nemam zatial uplne symetricky kedze lavu stranu mam viac opuchnutu, ale som spokojna. Ked si s nosom dost nespokojna, tak to velmi pomoze. A predoperacne su zadarmo ;)