Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
All,
hladam niekoho, kdo bol na operacii nosa u Dr. Gubu alebo Dr. Kostala. Neviem sa rozhodnut, ku ktoremu doktorovi ist.
papaja
No ja som neplatila, obvodna mi vsetko spravila a odporucila ma na kardio a bolo. Vsetko zadarmo..
malamama
Pred operaciou som si mala ist kupit na recept co mi dal fyziologicky roztok, novalgin a 3x nejake ampulky proti opuchom, 4x elasticke obvazy na nohy (ak mas take pancuchace tak tie), ine nic. Doma si mozes davat ten Novalgin od bolesti co ti ostane a Paralen (Anopyrin sa brat nema, ziadne antipyretika by sa pred a po opke brat nemali).
all
baby to nemyslite vazne ze ste neplatili za predoperacne??
mne dali blocik na skoro 29 eur,vraj to je esteticky zakrok a nehradi poistovna....
s1m
ja uz si davam toho wobenzymu len 2x2,zda sa mi,ze to mam celkom odpuchnute,fakt dikes,ze si to odporucila :)
malamama
ja ho beriem od druheho dna po operacii,tiez na zaciatku 3x3
malamama
A ja som ich zacala brat hned po operacii..
malamama
Wobenzym? 3x3 denne ;)
SIM
lebo kamaratka platila na predoperačnych, tak som myslela, ze aj ja, som bola prekvapena, ked nic nechceli:)...
Hej, som s nosom dost nespokojna, je hrozny:).
Malamama
ano, som rada:)..vysledky budes mat zajtra?..a interne kedy?
papaja
Tak Wobenzym pomaha vstrabavat modriny a opuchy. Nieco na tych enzymoch bude :)
liza8
Sice nos nemam zatial uplne symetricky kedze lavu stranu mam viac opuchnutu, ale som spokojna. Ked si s nosom dost nespokojna, tak to velmi pomoze. A predoperacne su zadarmo ;)