Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

Oriesok

Nechaj si to radsej tak. Ja mam problem so spickou, lava strana je viac dole, neviem ci mi na to tlaci opuch alebo co a robi to nos nesymetricky. Ja dufam, ze je to opuchom a napravi sa to. Som zufala. Este uplne rovny ho nemam, je to kadejako opuchnute.
Ma tu niekto problem so spickou ze nie je symetricka a ze dierky su rozne velke?

liza8

ruso

a ty ako?:)....ked budes na icq, posli mi fotku, ze ako sa ti to lepsi:)...teraz som tam malo, tak neviem, ci ta stretnem:(..ale chcela by som ti ho vidiet, uz asi viac ako tyzden si mi neposlal:(

baby

mna boli hlavne ta spicka, robili mi uplne vsetko, totalnu kompletku, ale ani o tom neviem, keby ma ta spicka tak netahala a nestipala...to ako mam dole tie stehy, tak to boli...

Oriesok_

SIM a teraz maš už nos normalne rovno? Aj mne vyrovnavali ale sa bojim, že sa mi to pokriví, keď tam tu dlahu nebudem mať napevno. Tak radšej to pritlačam snaď si to tým sama nepokrivým naspäť :-( Ja už fakt neviem.

S1M

Oriesok_

Nemusis si to protlacat myslim, ono to tam je hlavne aby si si do nosa nejako netukla.
Ano vyrovnavali mi ho lebo som ho mala zlomeny.
BABY, mozem pouzit napr Olynth ked mi uz dosiel Sterimar? Lebo mi robi nervy ten zapach tam a nejako to cistit musil ale uz nechcem minut 8€ za Sterimar, je to dost.

Oriesok_

SIM a tebe nos aj vyrovnaval spredu? Mala si ho do jednej strany?
Ruso nos sa formuje do roka tak po roku môžeš ísť na opravu keby niečo.

Oriesok_

Ani ja tu dlahu nemám na nose napevno je tiež akoby vo vzduchu, hlavne keď chodím tak ja si to pritlačam aby bola na nose napevno inak by to tam bolo zbytočné nie?

papaja

baby ten hnis som mala aj ja,nic som necitila okrem toho :)

s1m
sterimar si kupis este dalsie balenie alebo si uz nedavas vobec nic?
ja neviem ci nezacnem znovu brat ten wobenzym,sa mi to zdalo akesi lepsie s nim