Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
SIM, Papaja alebo to je jedno kto aj vy ste mali v nose hnis? Asi po týždni som to začala cítiť a aj pri vyberani stehov. Hlavne v špičke nosa. To je asi normalne či nie?
liza8
Gratulujem, ze si to zvladla. Ja som bola tak opuchnuta asi tyzden, viac asi nie. Mala som take male prasacie ocka ked mi opuchli lica a nos :D Inak ja si tie chrasty necistim, lebo mne bolo povedane ze v nich sa ten steh rozpusti a zahoji sa rana. Tak to cistim len tak zhruba, nie uplne. Akurat mam problem ked ma tie stehy stelia, vrtala by som si v nose :D Aj sa niekedy pristihnem, no hadam si tam nic neposkodim a konecne sa dockam symetrickeho nosa. Mne prave dnes dosiel Sterimar - vydrzal tak 16 dni.
all
ahojte baby, tak uz mam aj ja po tom, aj vonku tamponadu, vyberali mi ju vcera, ale este mi tam pichla vatu,ktoru som mala az do dnes rana, lebo som strasne krvacala:D...ako zarezane prasa:D...inak som cela spuchnuta no citim, ze uz je to lepsie bez tych tamponov:)...
malamama
ja som si pod nos kupila borozan, ze to ma dost vitaminov, ale nemoze to ist na otvorene rany:)...
ako odpuchas?si ok?:)...napis bárz aj na icq:)
sim
prosim prosim, neposlala by si mi tiez fotku?:)...18mirka@gmail.com...kolko ta inak operovali, netusis?:)...lebo mne sa zda, ze sa na mne dost vyblaznili, skoro 2 hodiny a aka som bola znicena z toho:D...fialova aj za usami:D...(ale nie, prehanam)...za ako dlho ti to asi tak slusnejsie odpuchlo?:)
malamama
mne ten sterimax uvolnil ale len po bokoch nosa,tie krvne chrasty pod spickou som mazala olejom
s1m
ja mam dierky sumerne a aj sirka sa mi pozdava len cakam ci ta spicka spadne alebo odpuchne alebo sa este vytvaruje,je na dotyk trocha bolestiva a citim aj ,ze je napuchnuta tak dufam....
uz chapem preco odporucaju opku v zime,no chvalabohu,ze som na nu nesla v juni,mala by som po lete :)
papaja
Kydla som si na nos faktor 20 a na to este puder ;) Opalenie nehrozi a po meste som vela po Slnku nebehala. Stale sa bojim, ze ten nos nebudem mat sumerny, lebo je stale este taky kadejaky opuchnuty a neviem co este. Dierky nie su rovnake a viacej ho mam dolava ako na stred, lava strana opuchnuta.
s1m
ako sa chranis pred slnkom?lebo dr povedal,ze ked je ten nos vystaveny slnku horsie alebo pomalsie sa hoji no ale v tomto pocasi neviem,ci sa da tomu vyhnut
papaja
Ja okuliare nemozem nosit, ved som mala lamany cely nos ;) Dnes som behala po meste bez leukoplastov, ale este je napuchnuty, hlavne na lavej strane.
s1m
zatial to mas ale super,podla mna tie spickky nejak extremne nepadnu
ozaj ako sa ti nosia slnecne okuliare?ja mam taky blby pocit,ze ked si ich nasadim tak sa mi akoby deformoval nos
keituskaaa
mne ho robili v bb,tiez som mala na nose pri spicke taky hrbolcek ale ten som si tam nechala,dr povedal,ze by mi musel lamat 4 kosti a nechcela som behat dlho obviazana ale teraz aj lutujem,ze som si to nedala komplet urobit
takze mi robili len spicku a tie nozdry no ja neviem,mala som ich take pozdvihnute,ze ked som aj mala rovnou hlavu videlo mi akoby dnu do nich ale teraz to je upravene
stalo to 700 eur