Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
liza8
Ak bude symetricky tak ano :)
sim
a paci sa ti to aj zpredu viac ako predtym?:)
liza 8
Hej aj ja som to mala vo vzduchu ;) To koli opuchu byva tak. Spredu sa mi nos zmenil tiez kedze som ho mala krivy a spadnutu spicku. Potom poslem ked budem mat aj foto spredu uz noveho nosu ;) A ten hnis citit este aj teraz, to sa este kadejako hoji, sem-tam to vytriem vatovou tycinkou.
SIM, Oriesok
tak to som rada, ze mi nesibe samej:D...lebo uz si ako hlupa pripadam, stale sa rehocem, uz vsetci utekaju odomna, len aby som sa nesmiala:D...inak ten zapach sitim aj ja...
a to zelezo nemam uplne na nose, je take nadvihnute, nevadi to?
Simik, posles mi aj nejaku staru fotku?:)
liza8
Ja som sa tiez rehotala na vsetkom ked som dosla domov, ked som videla tie pohlady. Mozno to boli stopy naladovky :D a nic sa nestalo ;)
Oriesok_
Ja som mala presne ten pocit. Urcite som ho tam mala a niekedy este aj teraz. Taky zapach, ze?
tbn0.google.com waw aky pekny nos mu spravili uplne prirodzený
tbn0.google.com waw aky pekny nos mu spravili uplne prirodzený
Liza8 to aj ja som taka, keď som napr. ležala v posteli s tou dlahou na nose zakryta paplonom a na chrbte, tak sa brat išiel pošťať od smiechu, že ležim ako mumia v hrobke :-D Tak som sa začala aj ja rehotať, ale nemalo by sa aby sa to nejako neposunulo.
SIM
dakujem:D...len som zvedava na vysledok, zatial je taky spuchnuty cely a boli...ozaj a zpredu vyzeras ako?:)...zmenilo ta to aj zpredu nejako?:)...lebo ja by som ani nechcela nejaku velku zmenu, skor len ten hrozny profil:)
inak baby, ja sa stale smejem, uz ako som dosla domov z nemocnice, lebo ked sa na mna pozrie brat alebo tato, tak sa len pucim, a bojim sa, ze si tam nieco poskodim, ale neviem to ovladat, ja som taka trafena, by som sa len rehotala a potom ma to boli:P...co si myslite, moze sa mi tam nieco pokaslat?