Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

liza 8

Hej aj ja som to mala vo vzduchu ;) To koli opuchu byva tak. Spredu sa mi nos zmenil tiez kedze som ho mala krivy a spadnutu spicku. Potom poslem ked budem mat aj foto spredu uz noveho nosu ;) A ten hnis citit este aj teraz, to sa este kadejako hoji, sem-tam to vytriem vatovou tycinkou.

liza8

SIM, Oriesok

tak to som rada, ze mi nesibe samej:D...lebo uz si ako hlupa pripadam, stale sa rehocem, uz vsetci utekaju odomna, len aby som sa nesmiala:D...inak ten zapach sitim aj ja...
a to zelezo nemam uplne na nose, je take nadvihnute, nevadi to?

Simik, posles mi aj nejaku staru fotku?:)

S1M

liza8

Ja som sa tiez rehotala na vsetkom ked som dosla domov, ked som videla tie pohlady. Mozno to boli stopy naladovky :D a nic sa nestalo ;)

Oriesok_

Liza8 to aj ja som taka, keď som napr. ležala v posteli s tou dlahou na nose zakryta paplonom a na chrbte, tak sa brat išiel pošťať od smiechu, že ležim ako mumia v hrobke :-D Tak som sa začala aj ja rehotať, ale nemalo by sa aby sa to nejako neposunulo.

liza8

SIM

dakujem:D...len som zvedava na vysledok, zatial je taky spuchnuty cely a boli...ozaj a zpredu vyzeras ako?:)...zmenilo ta to aj zpredu nejako?:)...lebo ja by som ani nechcela nejaku velku zmenu, skor len ten hrozny profil:)

inak baby, ja sa stale smejem, uz ako som dosla domov z nemocnice, lebo ked sa na mna pozrie brat alebo tato, tak sa len pucim, a bojim sa, ze si tam nieco poskodim, ale neviem to ovladat, ja som taka trafena, by som sa len rehotala a potom ma to boli:P...co si myslite, moze sa mi tam nieco pokaslat?