Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Oriesok
Mne robili aj prepazku
hoope
Dakujem, ze si sa ozvala. Prosim Ta a co ti na to Kovac povedal, ked sa to nenapravilo? Cim to je ze to je take???
liza8
Tak hned od zaciatku bolo vidno ze mam mensiu lavu rierku ako pravu a vnutorna dlaha ma v lavej dierke skrela, v pravej som ju necitila.
Lebo mne tiež po týždni vyberali folie a v jednej nosnej dierke mam na prepažke uplne na začiatku taku zuženu tu nosnu dierku (akoby opuch na prepažke)aj napriek vyrovnanej prepažke, to som mala aj pred operácioun som myslela, že po vyrovnaní budem mať zo spodu rovnako široke tie dierky ale mam tu jednu užšiu tak ako pred operáiou a veď zo spodu mi na nos nikto nepozera asi to tam tak ma byť.
oriesok
tie umele folie vybera dr. kovac po tyzdni:)...a mne robili aj prepazku, ale este nevidim vysledok, v pondelok budem len tyzden po:)
sim
predtym ako ti vybral tu dlahu si mala ake dierky pri pohlade zo spodu?...vtedy sa ti javili rovnake? a mas to moc nesumerne?
hoope, sim
a ako je to velmi vidiet?
hoope- neposles mi fotku na mail?..teraz sa bojim, ze aj ja to budem mat take, mne robili vsetko (18mirka@gmail.com)
Vam po koľkych dňoch vybrali tie umele folie z nosa, komu robili aj prepažku?
s1m hoope
baby nevzdavajte to,este sa to moze napravit
liza8
Videla som to ked mi dali po tyzdni dole dlahu :( Preco musim mat taku smolu.
hoope
Operoval ma tiez Dr. Kovac v BB :(
SIM
a ty si si to kedy vsimla simi? az po tom najvacsom odpuchnuti? dovtedy sa ti to zdalo rovnake?