Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

Oriesok

Mne robili aj prepazku

hoope

Dakujem, ze si sa ozvala. Prosim Ta a co ti na to Kovac povedal, ked sa to nenapravilo? Cim to je ze to je take???

liza8

Tak hned od zaciatku bolo vidno ze mam mensiu lavu rierku ako pravu a vnutorna dlaha ma v lavej dierke skrela, v pravej som ju necitila.

Oriesok_

Lebo mne tiež po týždni vyberali folie a v jednej nosnej dierke mam na prepažke uplne na začiatku taku zuženu tu nosnu dierku (akoby opuch na prepažke)aj napriek vyrovnanej prepažke, to som mala aj pred operácioun som myslela, že po vyrovnaní budem mať zo spodu rovnako široke tie dierky ale mam tu jednu užšiu tak ako pred operáiou a veď zo spodu mi na nos nikto nepozera asi to tam tak ma byť.

liza8

oriesok

tie umele folie vybera dr. kovac po tyzdni:)...a mne robili aj prepazku, ale este nevidim vysledok, v pondelok budem len tyzden po:)

liza8

sim

predtym ako ti vybral tu dlahu si mala ake dierky pri pohlade zo spodu?...vtedy sa ti javili rovnake? a mas to moc nesumerne?

liza8

hoope, sim

a ako je to velmi vidiet?

hoope- neposles mi fotku na mail?..teraz sa bojim, ze aj ja to budem mat take, mne robili vsetko (18mirka@gmail.com)