Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
hoope
to si uz po piatich dnoch videla?...tak to si asi nemala ani dlahu, nie?:)..inak by si to asi este nevidela:)
btw. baby boli to vyberanie dlahy? mam si predtym dat novalgin?:)
hoope
a po akom case si si vsimla, ze je to take nesumerne?...a preco sa to vlastne stane, ze poklesne len jedna strana?:)teda, ze ta chrupavka viac vytrca?..to kvoli zlemu zahojeniu, alebo zlemu zoperovaniu?
Ahoj SIM,
nepotesim ta...mam presne taky isty problem ako aj ty.Som 2 mesiace po operacii nosa.Robili mi prepazku a tiez repoziciu celeho nosa-bol cely trosicku stoceny dolava,bezny clovek si to ani nevsimol,len ja blba som to videla a i to hlavne na fotkach.Trosicku mi zvnutra-to jest cez nosne dierky nadvihol aj spicku.Cca 5 dni po operacii som na jednej strane spicke vsimla pokles chrupavky,myslela som si ze je to opuchom-aj doktor mi to povedal ze bavit sa o tom mozme az po 3 mesicach ked vsetko odpuchne.Vsetko odpuchlo ale ta spicka ostale kriva,nesumerna.Tym ze jedna chrupavka- na lavej strane viac vytrca von ,dierky su nesumerne jednoducho vyzera to velmi zle,manzel mi povedal ze horsie ako pred operaciou....na 2.opravnu nemam vobec ale vobec chut a pri 2 detoch ani cas,ale obavam sa ze sa jej nevyhnem.Operoval ma doktor Kovac v Banskej Bystrici.Co ty SIM? Kto a ako operoval teba?Vlastne si vasu diskusiu citam uz dlhsie kocky, len som bola leniva sa registrovat...vy ste ma podporili ist do toho a bohuzial nie som spokojna
all
baby tiez sa vam po operacii zhorsila o dost pokozka na nose?
s1m
mne zatial odpucha rovnako a aj dierky mam rovnake ale neviem,co mam pod tou spickou,chrasty tam uz nie su,to skor v kozi akesi utvary a kvoli tomu to mam akoby nadvihnute cele
Kontrolu mam uz 3.9 tak sa na vsetko popytam. Vam nos odpucha rovnako obidve strany? Mne tam robi problem ta chrupavka v spicke, nalavo trci viac :( Nechcela by som ist na reoperaciu do kelu :( V pondelok to budu 3 tyzdne od operacie.
papaja
Odpucha ti nos rovnako? Mas obidve strany rovnake? Hlavne pri spicke..
SIM keď pôjdeš na kontrolu po par mesiacoch, aspon dufam že maš prísť tak sa ho na to všetko opýtaj či sa ti to same upravi... alebo čo s tým neskôr snaď ťa neodbije a nenecha ti to len tak. Veď preto sú tie kontroly aby chirurg videl čo sa s tým deje neskôr. Možno je to všetko tým opuchom.
SIM
to ako?:(...myslis, ze to je zle zrastene, alebo preco?...a dierky mas male?...nevidno ti nejako do nosa?
Ano mam problem s tou spickou, na lavej strane mi vycnieva chrupavka viac ako na pravej :( Neviem co s tym, preco to tak je.
SIM
nieeeeeeeeeee:D...tak som to nemyslela, myslela som to tak, ze dole pri spicke, kde mam stehy ma to boli:)...samozrejme dvozmysly:)..he...zle swom sa vyjadrila
inak to fakt mas s tou spickou take problemy?:(...joj, teraz sa bojim aj ja...