Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

liza8

hoope
to si uz po piatich dnoch videla?...tak to si asi nemala ani dlahu, nie?:)..inak by si to asi este nevidela:)

btw. baby boli to vyberanie dlahy? mam si predtym dat novalgin?:)

liza8

hoope
a po akom case si si vsimla, ze je to take nesumerne?...a preco sa to vlastne stane, ze poklesne len jedna strana?:)teda, ze ta chrupavka viac vytrca?..to kvoli zlemu zahojeniu, alebo zlemu zoperovaniu?

hoope

Ahoj SIM,
nepotesim ta...mam presne taky isty problem ako aj ty.Som 2 mesiace po operacii nosa.Robili mi prepazku a tiez repoziciu celeho nosa-bol cely trosicku stoceny dolava,bezny clovek si to ani nevsimol,len ja blba som to videla a i to hlavne na fotkach.Trosicku mi zvnutra-to jest cez nosne dierky nadvihol aj spicku.Cca 5 dni po operacii som na jednej strane spicke vsimla pokles chrupavky,myslela som si ze je to opuchom-aj doktor mi to povedal ze bavit sa o tom mozme az po 3 mesicach ked vsetko odpuchne.Vsetko odpuchlo ale ta spicka ostale kriva,nesumerna.Tym ze jedna chrupavka- na lavej strane viac vytrca von ,dierky su nesumerne jednoducho vyzera to velmi zle,manzel mi povedal ze horsie ako pred operaciou....na 2.opravnu nemam vobec ale vobec chut a pri 2 detoch ani cas,ale obavam sa ze sa jej nevyhnem.Operoval ma doktor Kovac v Banskej Bystrici.Co ty SIM? Kto a ako operoval teba?Vlastne si vasu diskusiu citam uz dlhsie kocky, len som bola leniva sa registrovat...vy ste ma podporili ist do toho a bohuzial nie som spokojna

papaja

s1m

mne zatial odpucha rovnako a aj dierky mam rovnake ale neviem,co mam pod tou spickou,chrasty tam uz nie su,to skor v kozi akesi utvary a kvoli tomu to mam akoby nadvihnute cele

S1M

Kontrolu mam uz 3.9 tak sa na vsetko popytam. Vam nos odpucha rovnako obidve strany? Mne tam robi problem ta chrupavka v spicke, nalavo trci viac :( Nechcela by som ist na reoperaciu do kelu :( V pondelok to budu 3 tyzdne od operacie.
papaja
Odpucha ti nos rovnako? Mas obidve strany rovnake? Hlavne pri spicke..

Oriesok_

SIM keď pôjdeš na kontrolu po par mesiacoch, aspon dufam že maš prísť tak sa ho na to všetko opýtaj či sa ti to same upravi... alebo čo s tým neskôr snaď ťa neodbije a nenecha ti to len tak. Veď preto sú tie kontroly aby chirurg videl čo sa s tým deje neskôr. Možno je to všetko tým opuchom.

S1M

Ano mam problem s tou spickou, na lavej strane mi vycnieva chrupavka viac ako na pravej :( Neviem co s tym, preco to tak je.

liza8

SIM
nieeeeeeeeeee:D...tak som to nemyslela, myslela som to tak, ze dole pri spicke, kde mam stehy ma to boli:)...samozrejme dvozmysly:)..he...zle swom sa vyjadrila
inak to fakt mas s tou spickou take problemy?:(...joj, teraz sa bojim aj ja...