Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahojcek Papaya,mne sa to vlastne troska nepaci na nom ze nie je ochotny mi to spravit..;( a kde ta operovali?chces si zamenit forky?ja mam maly hrbolcek a dolu siroku spicku a aj nozdry sirsie a kolko si platila?ja to budem mat v lokalnej a za 650 v tom su vraj aj prevazy a vsetko Dik moc
Baby
Musi vzdy spadnut po operacii spicka? Neostane to tak ako to je? Co mam robit aby mi nepoklesla???
papaja
Mne keby spadla tak som tam kde som bola pred operaciou a to nechcem... Mam z toho strach.
s1m
mne spadnut musi inak budem vyzerat ako kwiko :)
papaja
Ja zase dufam, ze mi spicka dolu nepojde :)
s1m
ja tiez este cakam,ze mi nejak trocha spadne ta spicka a vyformuje sa a potom budem spokojna :)
ja ani z profilu nejake fotky z minulosti nemam,vzdy som hadzala len jednu naucenu pozu :)
papaja
Sprej ano, wobenzym uz nie ;)
Ja som hladala nejaku staru z profilu, ale neviem kde ich mam. Nejaku najskaredsiu :D Som spokojna s tymto novym, len este nie je podla mojho oka symetricky.
s1m
poslem ti teda este foto pred ale vidim,ze nejake pokroky su tam :)
beries este ten sprej a wobenzym?
papaja
Aj ja som uz nedockava ale nechavam tomu volny priebeh :) Verim primarovi, ze vedel co robi.
ruso
Pytas sa na veci, co tu uz boli milionkrat opisovane. ANO, mozes mat jednu dierku zvacsenu, ved to tak byva. A uz nespamuj ale CITAJ.