Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
s1m
vidis tak tu dierku mozes mat vyssie preto,lebo v nej operovali a asi tam pchali dost instrumentov a tak a mozno bola viac namahana ako ta druha takze to by sa ti malo zrovnat
Dnes mi to opuchlo lebo som bola von tak neidem momentalny stav radsej komentovat :D Ale ako som pisala, este mam nerovnomerne dierky a spicku si vylepujem hore, mozno mi to tak o 1mm pomohlo, neviem, nechavam tomu volny priebeh. Ked budu 3 mesiace potom budem riesit, ze sa to nenapravilo kedze teraz si to robi asi este hocico co chce.
ruso
Tiez mam jednu dierku vyssie. Je uzsia a vyssia. Tu, cez ktoru ma operoval ;)
oriesok
:)
tak treba,nacvicit si ten spravny uhol pripadne odputat od nosa zvyraznenou mimikou tvare,usetris poraaadne love :))
Papaja to je dobre s tým mykaním hlavou :-DDD keby niečo budem to tak musieť robiť aj ja až mi hlava odletí :-DDD lebo dalšej operrácie sa bojim.
All
Ja mám podobný problém jedna dierka cez tu ktoru sa operovalo je vyššie...neviete či to može este spadnut nižšie alebo od toho uťž veľa nemám čakať???Vraví sa že symetriu može dosiahnut aj za niekolko mesiacov...no ja som 1 mesiac po opke ale neverím že bi sa to ešte daako napravilo...
hoope, sim
baby a to ste mali najskor iba nesymetricke dierky a potom vam spadla jedna strana spicky, ci ako? lebo ani tie moje dierky nemaju uplne rovnaky tvar, ale nechapem, ako by to suviselo s tym, ze by mi mala spadnut jedna strana? ste pisali, ze najskor boli iba dierky ine ...u mna ta prepazka nie je 100% rovno, vy ju mate?
hoope
mne to tiez robil zvnutra,az som nechapala,ako to mozu cez taku dierku vsetko spravit ale lepsie ako mat stehy zvonku
myslim ze reoperacie robi v lokalke,kdesi som to tu citala na fore
tak teraz som aj rada,ze som si ten nos posunut nedala :)ako ono vidno,ze je krivy ale ja aj tak furt mykam hlavou ked hovorim takze si to vsimne len ten co mi nan hladi zblizka a v pokojnom stave :)
ja som tiez mala posunutu prepazku a mne sa navyse aj blbo dychalo cez lavu dierku ale nechcela som si dat do toho moc robit,bala som sa hlavne toho lamania no na prvej konzultacii mi povedal,ze urobi len spicku a pred opkou sa spytal,ci chcem aj nos vyrovnat lebo si vsimol,ze ho mam nakrivo ale to som odmietla,ze mne staci len spicka
mozno sa ti to este upravi pocas hojenia,ten nos vyzrieva aj par mesiacov,vlastne mne povedal,ze sa mi to bude dlho hojit a odpuchat lebo mam hrubsiu pokozku a ta asi horsie prilne,u teba je to ako?
vidno to moc ,ze mas jednu stranu spadnutu?
ak si to das opravit neboj,nebude to uz taky rozsiahly zakrok ako to prve
aj tebe veeeeeeeeelmi drzim palce a vela sil :))
Hoope a tebe teda lamal aj kosti, keď ti vyrovnaval nos? Alebo sa to dalo vyrovnať aj bez lamania?
hoope
Mne robil vsetko, a tu spicku robil zvnutra. Stalo sa to iste :( Akurat si to este prelepujem a taham leukoplastom dohora aby boli rovnake obidve strany chrupavky, myslis, ze mam este sancu si to napravit? Este sa to hoji? Ty si sa to snazila nejako napravit, ci nechala tak a dufala?
Papaja
ani nevies ako dobre mi padla tvoja pozitivna reakcia.Tiez verim,ze to bude Ok a keby to bolo iba v lokalke tak som veeeeelmi stastna,ale obavam sa ze primar Kovac robi vsetky operacie len v celkovej.To ze si odmietla lamanie kosti-si podla mna urobila velmi dobre.Ja som k nemu isla len kvoli tomu ze sa mi nepacila spicka a tiez som mala trochu krivu prepazku ale dychalo sa mi uplne perfektne.On mi na konzultacii povedal,ze cely nos je posunuty do lavej strany-napisal ze mierna deviacia dolava.Ja som sa mu zverila ako odbornikovi ,ze urcite vie co robi a ked uz do toho idem tak na 100 percent.Sam mi navrhol,ze len to upravi a velke zmeny robit nebude...nech nemam uplne iny nos.Mam 30 a tiez by som nechcela uplne iny nos.Dnes lutujem ,ze som neostala iba pri tej spicke.Takto mi vlastne posunul cely nos do stredu -i ked to predtym skoro ani nebolo vidiet a spicka je este horsie ako predtym.Ale verim,ze to bude ok.Este jedna otazocka prosim Ta...robil ti tu spicku zvnutra?Lebo mne nieco robil aj so spickou zvnutra ju nadvihol,bohuzial jedna strana padla ,druha je ok.......Dakujem ti velmi krasne a drzim palce nech sa to krasne hoji