Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ruso,liza 8
my sme asi vsetci nejaki cudni :)
ked si to tu nahodou ten doktor precita tak aj ten zeleny plast zahodi a pojde kdesi radsej zemiaky zaoravat :)
dnes sa trpezlivost nenosi :))
All
Máte problém aj s kožou v strede dierok myslím tu na prepážke nemáte ju niejako čudne ked sa usmejete???
liza8,papaja
a ilustrácie?:D
no tak hádam sa nám to zahojí :D
papaja
veru, keby niekto toto vsetko, co sa tu povedalo dal dokopy, niekto by si to mohol kupovat ako knihu- "všetko ohľadom operácie nosa" :D !!!
liza 8
my uz by sme mohli aj knizku vydat s nasimi pred a po operacnymi zazitkami :))
papaja
si zlata:)
s1m
no mozno ta dierka bude v pooperacnom soku a potom sa vrati do lepsieho stavu :)
vies co,pisnem jednej babe ktorej robili cely nos a spytam sa,ako sa jej to hojilo,ona uz na forum nechodi
ruso
Nadej umiera posledna ;) Myslim, ze zahoji, ked to tu mame vacsina rovnake.
liza8
Ano aj ja mam tak isto tie nosne dierky.
papaja
Urcite som mala v tom nose napchaty pean aj klieste aj tamponadu, necudujem sa potom tej dierke :D
mne sa zda, ze ma operovali cez pravu, lebo ta ma po opke bolela, lava vobec:)...a vyssie mam tu lavu, aj uzsia je, tak neviem, ci to bude tym:)...ale v tej pravej mam hore pri spicke zvnutra stale krv, zasycha tam a ked si idem dnu vatovou tycinkou, nedostanem sa hore, a nalavo to ide uplne hladko, neviem vobec, preco to mame vsetky rovnake, bud ta ista chyba pri opke, alebo to tak ma byt:)...
sim
ked ti trosku spadne opuch, odfotis sa, prosim ta, zpredu?:)...fakt, chcela by som to vidiet, ked sa bude dat, tiez ti poslem foto
S1M
A čo myslíš?Zahojí sa to alebo nie?