Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

papaja

ruso,liza 8

my sme asi vsetci nejaki cudni :)
ked si to tu nahodou ten doktor precita tak aj ten zeleny plast zahodi a pojde kdesi radsej zemiaky zaoravat :)
dnes sa trpezlivost nenosi :))

ruso

All
Máte problém aj s kožou v strede dierok myslím tu na prepážke nemáte ju niejako čudne ked sa usmejete???

liza8

papaja

veru, keby niekto toto vsetko, co sa tu povedalo dal dokopy, niekto by si to mohol kupovat ako knihu- "všetko ohľadom operácie nosa" :D !!!

papaja

s1m

no mozno ta dierka bude v pooperacnom soku a potom sa vrati do lepsieho stavu :)
vies co,pisnem jednej babe ktorej robili cely nos a spytam sa,ako sa jej to hojilo,ona uz na forum nechodi

S1M

ruso

Nadej umiera posledna ;) Myslim, ze zahoji, ked to tu mame vacsina rovnake.

liza8

Ano aj ja mam tak isto tie nosne dierky.

papaja

Urcite som mala v tom nose napchaty pean aj klieste aj tamponadu, necudujem sa potom tej dierke :D

liza8

mne sa zda, ze ma operovali cez pravu, lebo ta ma po opke bolela, lava vobec:)...a vyssie mam tu lavu, aj uzsia je, tak neviem, ci to bude tym:)...ale v tej pravej mam hore pri spicke zvnutra stale krv, zasycha tam a ked si idem dnu vatovou tycinkou, nedostanem sa hore, a nalavo to ide uplne hladko, neviem vobec, preco to mame vsetky rovnake, bud ta ista chyba pri opke, alebo to tak ma byt:)...

sim

ked ti trosku spadne opuch, odfotis sa, prosim ta, zpredu?:)...fakt, chcela by som to vidiet, ked sa bude dat, tiez ti poslem foto