Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

papaja

hoope sim

baby ja to uz aj masirujem aj ked Dr povedal,ze sa to nema...nejak dufam,ze to tym zmakne :)
hoope vravis,ze dva mesiace je tvrda spicka?potom trochu opadne ten opuch ked zmizne aj ta tvrdost alebo ako?
inak ja som mala pred opkou to co teraz ty,taku na jednej strane nesumernu spicku a viac vypuklu ako na druhej a hore maly hrb,boze ak mi teraz upadne ved to budem mat ako orli nos,no amen :)
ako neviem cim to je ale aj mne sa to zdalo tyzden po opke lepsie,divne,ze?
teraz to nie je najhorsie,hoji sa to rovnomerne ale aj tak vidno nadvihnutie kde zacina ta makka cast nosa
boze nech sa nam to dobre zahoji a za par mesiacov alebo este lepsie tyzdnov sa uz len zasmejeme ako sme tu stresovali :)

S1M

Ja si tu uz asi zmenim nick na Zita-nervozita lebo to fakt aby bol clovek po tej plastike vedel dufat, ze to dobre dopadne, nestresovat a byt trpezlivy. Mne nos zacina byt bolestivy. Teda spicka. Dufam, ze sa mi na kosti nespravi hrbol lebo to si uz potom oplieskam hlavu aj s nosom o stenu :D Ja uz nevladzem.. Stale si tu spicku vyliepam leukoplastom tak aby tam ta chrupavka nebola a odpuchalo to spravnym smerom.. len ci robim dobre..

hoope

Este nieco mi napadlo,
niekto si tu pytal fotku mojho ratafaku.Bohuzil by som mojmu operaterovi nou 100 percent urobila zle meno...a este stale dufam,ze cas tomu trosku pomoze ale ak mam byt uprimna tak asi skor opravna operacia.Ano viem,nie kazda esteticka operacia sa podari,zalezi aj na hojeni atd...vsetky sme to vedeli a isli sme do toho,teraz uz len znasat nasledky a verit ze 2.krat to uz vyjde...i ked povezdme si uprimne,kto ma chut absolvovat toto trapenie este raz?Nehovoriac o cestovani hore -dole,pokial nie ste priamo z B.B.

hoope

Ahoj Vlcik
kto prosim Ta operoval Teba?
Moja spicka bola par dni -tusim 5 -pekna ,potom sa to zacalo kazit a vselijako posuvat.

hoope

Ahojte kocky,
ja si vas zbezne kazdy vecer precitam a ak mam cas tak aj reagujem.
Momentalne som na tom furt a stale biedne...spicka je asymetricka,na jednej strane spicky je evidentne viac chrupavky co sposobuje ze nos vyzera krivo,lebo ta spicka je na jednej strane ovela viac bambulovita.A taktiez aj dierky nie su rovnake,kedze na tej lavej strane ta chrupavka aj viac pada dole.V mieste kde bol nos rozbity,hore medzi ocami sa mi zacina robit hrbolcek..jednoducho vyzeram tak ako keby som nutne potrebovala plastiku nosa,je to podla mna ovela horsie ako to bolo predtym.
Papaja ty si stastna zena,ze si nedala cely nos ale iba tu spicku....mna presvedcil,a bola som na tom tak isto ako ty..nikdy si nikto nevsimol ze mam krivy nos.Az vlastne doktor Kovac navrhol,ze to treba cele rozbit ........ale snad sa to este upravi,samo mam na mysli
Baby je tu prosim vas aj niektora ktora bola u Kovaca a je spokojna,lebo fakt zacinam mat obavy
Papaja a Sim ta spicka je tvrda cca 2 mesiace ja som skoro 3 mesiace po a zhruba mesiac je uz normalne citliva
Drzte sa zatial

papaja

s1m

ta moja spicka zacina pripominat nejaku samostatnu jednotku,proste cely nos je ok,makka koza a tak len ta spicka ako by som tam mala nejaky kamen vopchaty

S1M

vlcik

Vsetky sme tu este opuchnute :D Ja som 3 tyzdne po (aj papaja) a spicka je stale opuchnuta ako aj cely nos. Dufala som, ze to pojde jednoduchsie, ale neide. Mam nesymetricke dierky, pada mi lava chrupavka dole a vsetko samozrejme opuchnute. Vravia, ze 3 mesiace mizne opuch ale ze konecny stav nosu je az po 12-tich mesiacoch. To ja uz dovtedy asi zosediviem :)

vlcik

Caute baby,

no ja som po plastike nosa uz 3 mesiace. Obrusovali mi hrbolcek a zuzovali a upravovali spicku, v celkovej anestezii, 2 hodiny.

Nos mam sice rovnejsi, ale opticky ovelaaa dlhsi a tiez ako vy jednu dierku vyssie. Akoby bol naspat nos nakrivo zasity.

Vobec som nevedela co mam cakat po zlozeni sadry a ako prebieha hojenie, a poriadne som sa vytrapila. Tolko som si spicku masirovala az som si zodrela kozu a mesiac som tam mala cervene flaky:(

Po konzultacii som sa citila ako hysterka, lebo lekar bol celkom pokojny a spokojny. Spicka ma vraj este odpuchat a zuzovat sa, cim sa vytiahne do hora a nos sa opticky skrati. Vraj to potrva este cca 9 mesiacov!!!

Trosku ma utesil, ale do zrkadla sa stale pozeram podozrievavo a casto.

Mate niektora take skusenosti s tou spickou, ze by bola v poriadku hned po zlozeni sadry?

Drzim palceky:)